Dlaczego od 18 lat? Czy jest aż tak krwawy, czy straszny?
Polecacie 15-latce? Proszę o szczere odpowiedzi.
CALIGULA co ty chcesz dziewczyna śliczna jest i fajnie że zainteresowała się tym filmem :) Nie wiem czy jest krwawy, podejrzewam że nie jest a co do tego czy jest straszny to mam nadzieje że ma klimat i napięcie jaki ma oryginał z 1978r. Zajrzałem do twoich ulubionych filmów i zauważyłem The Ring, ja bym ci polecił pare DOBRYCH horrorów które wywarły by na tobie wrażenie i być może bardziej być polubiła ten gatunek filmowy, polecam Ci : Koszmar z Ulicy Wiązów, Hellraiser, Piątek 13, Halloween(1978r.), Noc Żywych Trupów z 1968r.(czarno-biały). PS ja jestem od ciebie tylko o rok starszy :D
Widze że tu każdy zajoł sie twoją urodą Kasiu no więc i ja dam swoje gg 603868 choć wiem że i tak nie napiszesz ale chciałbym abyś napisała :D:D:D
PS. A może masz Epulsa Kasiu ? :> Jak masz to mi podaj :)Ta nowa fotka jest zabujczo piękna :D
Ja się z Ciebie nie nabijam!!! Chcę po prostu pogadać o - wszytskim - czy jak wolisz o czym chcesz XD
Oba Twoje zdjęcia są śliczne:P
Boże... co za żenada. Banda psów śliniąca się na widok jakiegoś zdjęcia, pewnie jesteście nieśmiałymi, zakompleksionymi gnojkami którzy zamiast przestać oglądać filmy choć na chwilę i wyjść z domu by porozmawiać OKO w OKO z jakąś dziewczyną to błagacie jakąś fotkowiczkę (zakładam że Kaśka ma pewnie konto na fotce i należy właśnie do osób które lubią być z kręgu zainteresowania i po prostu patrzeć jak wszyscy ją ubóstwiają, jesli tak nie jest to przepraszam ale właśnie taki wrażenie robisz) o to by napisała do was na gg <lol2> Żałosne... pisać już mi się nie chce.
a po drugie nie wiem czym tu sie tak podniecac przeciez dziewczyna no moze jest tam ładna , ale gdzie zaraz piękna i śliczna :/ moim zdaniem do pięknosci troche jej brakuje ale co tam kazdy ma inny gust :)
Kocie, po pierwsze to ja nie jestem psem, ani gnojkiem, po drugie ja już miałem dziewczynę ( i to wcale nie jedną), to że Ty nie masz to raczej nie powód żeby się na nas wyżwać XD
Kasiu ma nadzieję że się ze mnie nie nabijasz i napisz wreszcie na to GG, nie każ mi już dłużej czekać:P
Kocie, po pierwsze to ja nie jestem psem, ani gnojkiem, po drugie ja już miałem dziewczynę ( i to wcale nie jedną), to że Ty nie masz to raczej nie powód żeby się na nas wyżwać XD
Kasiu ma nadzieję że się ze mnie nie nabijasz i napisz wreszcie na to GG, nie każ mi już dłużej czekać:P
Porter jesteś w błędzie, to, że wstawiam sobie fotkę w swoim portalu to nie znaczy, że wszyscy mają mnie ubustwiać. A po za tym to nie ja zaczęłam tak głupi temat... Ja zapytałam się tylko o film.
Wy naprawdę jesteście zakompleksieni.
I przestańcie pisać takie żałosne komentarze, bo się błaźnicie.
Tego filmu to nie polecam nikomu, za to warto oglądnąć oryginalną wersję z roku 1978 w reżyserii Johna Carpentera.
A i co do Kaśki to wcale taka piękna to ty nie jesteś, widziałem o sto kroć śliczniejsze od ciebie;P I wcale zakompleksiony nie jestem jak ktoś już tu niedawno pisał ;)
Kocie?<lol2> Wiesz co..? Żal mi cię... normalnie nie mogę z tych twoich postów<lol2> Co mnie i nas wszystkich obchodzi to czy miałeś dziewczynę?! Sam właśnie udowadniasz że jesteś beznadziejnych chłopakiem skoro tyle ich miałeś i że na siłę szukasz "tej jedynej". Jak nie masz z kim pisać na gg to idź do kościoła. A Kaśka to pewnie ma z was niezły polew...
Porter17 to było do mnie ? Bo jeśli tak to i tak do kościoła nie pójde bo jestem ateistą ;)
to że jesteście ateistami nie wyjaśnia czemu jestescie tak żałosni. Dam wam radę albo wróćcie do zabawy w piaskownicy czy oglądania kreskówek zamiast zaśmiecać swoimi durnymi wypowiedziami forum filmowe albo jeżeli już jesteście tak zdesperowani to zamiast męczyć tą dziewczynę to wymieńcie sie nr. gg między sobą, może jak się lipiej poznacie , bo przecież tak wiele was łaczy, to z tego flirtu narodzi się prawdziwa homo-ateistyczna miłość.
Ja pieprze :/ O czym Wy piszecie? To jest forum o filmach, a nie o poznawaniu nowych osób. Banda niedorozwiniętych gnojków i kretynów, którzy spuszczają sie na widok byle jakiej dziewczyny. Dajcie spokój i weźcie się za siebie. Co do pytania Kasi to jutro Ci odpowiem, bo idę na premierę :)
Tak weszłem w ten temat by luknac czemu tak duzo osob tu sie udziela. Pierwszy raz w zyciu z czyms takui, sie spotkałem by forum tematyczne zamieniło sie w czat dla samotnych serc. Co do Kasi to chyba zmieniła zdjecie , w sumie ciekawe jak wyglada dziewczyna do której tak wszyscy wzdychają,o ile dała prawdziwe zdjecie. Zadko kto daje swoja fote , ja wczesniej miałem ale zmieniłem z 2 miechy temu na to co jest. No cóz , polecił bym wam pare stron dla samotnych ale niestety zadnych nie znam bo sa mi całkowicie obojętne mimo że jestem wolny. Uważam że próbowanie kogos poznac przez internet to w 95% strata czasu.
Samotny też jestem od dawna i bardzo dobrze mi z tym.Ale co do szukania przez internet to sie nie zgodze można nieraz znależć dobrych przyjaciół ale nie miłość ;)
Nikt ci nie odpowiedzial, wiec ja to zrobie: Film nie jest dla takich 15-letnich gimgówien jak ty. Jak podrosniesz to obejrzysz. A teraz możesz zmykać w podskokach na seans filmu o nastolatkach [cool][czesc]
Teraz to się tu robi nieciekawie, dyskusja nabrał zupełnie innego obrotu.
Ja bym zamknął ten temat. :]
Kasiu daj mi swoje GG . Jestem maniaczką filmów i horrorów ;D Fotki nie ma więc po wyglądzie nie oceniam . To moje GG : 2963833 . Papa
Cześć ! Kasiu,jesteś świetna,zrobiłaś na stronce poświęconej filmom furorę !!! Ale nie swoimi wypowiedziami lecz rzekomą urodą. Niestety nie widziałem Twoich zdjęć,ale pewnie musisz być ładna. Pozdrawiam.
Eh poszła fala krytyki a oni dalej zaczynaja wzdychac. Wiecie nawet jak była ładna to trzaba tez owiedziec prawde ze jedyna ładna dziewczyna w polsce czy nawet pewnie a swojej ulicy nie jest wiec dajcie juz spokoj. Zastanowcie sie lpiej czy tylko wy tak sie zachowojecie , wejdzcie w tematy w których sie ona udzielała i zobaczcie czy inni tez odrazu zaczeli sie rozpisywac o jej zdjeciu. Wtedy zapewne sie przekonacie ze jestescie mniejszoscia która pomyliła strony i przed film w google zapomniała dopisac sex.
Helloł. O co biega? Tutaj się pisze o filmach, nie? Swoją drogą ja też nie jestem najgorsza, cieszmy się z tego co mamy. Ave ja.
Ten film jest od 18 lat ponieważ:
1. Sceny erotyczne(jest ich troche sporo)
2. Bardzo bzydkie wyrazy
3. Niezła i dosyć krwawa jadka
Dla osób wrażliwych na krew czy bzydkie slowa nie polecam
ale dla fanow niezlej jadki polecam :D Wedlug mnie jesli nie jestes przewrazliwiona to mozesz obejzec ten film :D Ale to film Roba Zombie czyli bez zadnej rewelacji :P