Na wstępie chciałbym podkreślić że nie jestem anty fanem Scarlett, jednak uważam że za nic nie
pasuje do roli Janet. Leigh była szczuplutka, Scarlett słynie za to z pełnej figury. Zupełnie inny typ
urody.
"fatalny wybór" - tez z początku tak sobie pomyślałem ale trailerach nie wygląda to najgorzej
Nie rozumiem, jak dwoma kreacjami można tak spieprzyć film z takim potencjałem? No k*****
Profanacja.
Widziałem trailer i poważnie się zastanawiam, czy kiedykolwiek podejdę do tego filmu. Nie chcę sobie popsuć wrażnia. Psychoza to mój ulubiony film, wracam do niego bardzo często i nie chcę w wyobraźni widzieć szpetnej gęby Scarlett za każdym razem, gdy patrzę na Verę.
miało być "gdy patrzę na Janet*"
Chociaż obsadzenie Biel w roli Very to też kretyznim.
Właśnie jej rola ciekawi mnie najbardziej, a różne role czasem okazują się zaskakująco pozytywnie. Jeśli nawet na pozór dany aktor czy aktorka nie pasuje do przyznanej mu roli. ;)
Sama obecność jej cielęcej gęby na ekranie niemiłosiernie mnie irytuje. Żadna rola nie pasuje do Scarlett, no chyba że jako ofiara brutalnego seryjnego mordercy. Mógłbym się skusić.