PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=662242}

Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

The Hobbit: The Battle of the Five Armies
2014
7,2 250 tys. ocen
7,2 10 1 249903
5,6 60 krytyków
Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
powrót do forum filmu Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
ocenił(a) film na 4

Avengersi już teraz będą mieli trailer? Myślałam, że film będzie dopiero za 2 lata. Coś mi się pomerdało.

użytkownik usunięty
Belief

Film w maju :P

Ale nie wiem czy to prawda - użytkownicy tak pisali więc ufam im na słowo

ocenił(a) film na 4

Ach bo mi się z Thorem 3 pomyliło. Ale mimo wszystko film w maju a oni już by trailer dali?

użytkownik usunięty
Belief

Hymm bodajże pierwszy treaser Interstellar był w grudniu poprzedniego roku...

ocenił(a) film na 4

To wcześnie. Nawet bym powiedziała bardzo wcześnie. No zobaczymy jak to będzie. Ja narzekać nie będę jak dadzą :).

użytkownik usunięty
Belief

W sumie ja też, chociaż pierwsza część nie zwaliła mnie z nóg, ba powiem że według mnie było średniawo

ocenił(a) film na 4

Mnie tez nie. Nawet gdzieś tu się ze spycialcem spierałam. Ale ostatnio nadrobiłam marvela i jakoś tak chętnie bym obejrzała coś jeszcze :)

użytkownik usunięty
Belief

Ostatnie filmy mają naprawdę fajne tj Straznicy Galaktyki

ocenił(a) film na 4

Strażników jeszcze nie widziałam, ale to prawda z tymi ostatnimi filmami. Aż jestem zdziwiona.

użytkownik usunięty
Belief

To polecam ;)

ocenił(a) film na 3
shady10

The trailer is never late, nor is he early, he arrives precisely when he means to.

ocenił(a) film na 4
shady10

Jakby Ci to powiedzieć - trailer się opóźni

http://cs618120.vk.me/v618120600/eaa3/ErcTc8vV5JY.jpg
http://cs618120.vk.me/v618120600/eaad/05HYFzjt0y4.jpg

ocenił(a) film na 6
Belief

to jest boskie :D

ocenił(a) film na 4
calays

Też mam z tego wieczny ubaw :D

użytkownik usunięty
Belief

"Let me go you bitch" - you made my (next) day xDD

ocenił(a) film na 4

Właśnie to mnie najbardziej bawi :D

użytkownik usunięty
Belief

^^

użytkownik usunięty
Belief

Nieśmieszne.

ocenił(a) film na 4

Spokojnie Grandlord to nie jest prawda, Jackson film już kończy :D. Nie musisz się bać, że więzi go Thranduil :P

shady10

W grudniu po południu jeśli nie wcześniej. Ale zazwyczaj w grudniu wypada po południu!!!

shady10

Trzeba cierpliwie czekać.

Edin181

Co nie zmienia faktu ze jeśli zjebi* ta ostatnia cześć jak druga z*ebali to niech nie robia nic juz w stronę żadnego władcy ani hobbita bo nie ma sensu.

shady10

Haha uśmiałem się (: serio skoro uważasz że zje***** pustkowie to czemu twoja ocena wychodzi 10/10?

Brawo brawo! Rzeczywiście

Mam pytanie ile ty do jasnej anielki masz lat??? Bo nie dość zakładasz temat który jest tu tak właściwie jest już pytaniem retorycznym! To do tego zachowujesz się jak dzieciak. No ludzie ktoś kto dał 10 filmowi mówi że film jest "zje****". Naprawdę rozbawiłeś mnie

Więc odpowiem trochę twoim stylem wypowiedzi.

"Co nie zmienia faktu że jeśli zje**** ostatnią część i tak dasz 10"

Gandalf_Szary_2

A czy moja ocena sie liczy ? lat mam 13:) z*ebali ta cześć i tyle i jak bede chciał to dam 50. Zachowuje sie jak dzieciak ? Nie bulwersuj sie tak bo mnie nie znasz... Nie wiem po czym tak wnioskujesz.

shady10

Po czym wnioskuję. Po twoim temacie! No wybacz ale wy już macie obsesję na punkcie trailera. Będzie to będzie nie to. Zresztą po co ci trailer skoro za niecałe półtora będziesz miał film.

Zresztą trailer różni się od filmu, kolorami, efektami specjalnymi czy scenami których może nie być. A co do twojej oceny nic nie mam no ale wybacz ale dać 10 i powiedzieć "z*****" to nie dość że to jest lekko dziwne, to tym bardziej śmieszne jak tak stawiasz sprawę to wybacz, możesz se ocenić kac wawę na 10 i powiedzieć "zje****"

Gandalf_Szary_2

Buhahhahhah a ty bedziesz mi mówić co mogę ? Widać ze 16 lat masz, a tak na serio ja mam 18 i mam dystans i kładę lache na to takze wyluzuj.