PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=469867}

Hobbit: Pustkowie Smauga

The Hobbit: The Desolation of Smaug
2013
7,6 327 tys. ocen
7,6 10 1 327187
6,3 52 krytyków
Hobbit: Pustkowie Smauga
powrót do forum filmu Hobbit: Pustkowie Smauga

mi wyszło że Legolasem: Uwielbiasz harmonie i strzeżesz jej równowagi. Najlepiej czujesz się w
gęstwinie lasu, gdzie nikt Cię nie niepokoi. Zwierzęta zdają się uwielbiać twoją osobę, bo nigdy się
nie boją podejść blisko Ciebie. Będziesz żyć długo, co nie jest do końca dobre - bo przeżyjesz
swoich przyjaciół. Twoja mądrość prawie dorównuje twojej zwinności. tu jest test : kwejk.pl/test/6
polecam :) pochwalcie się co wam wyszło :)

lolmiki

sorry zły link : guizy.kwejk.pl/quiz/6

ocenił(a) film na 9
lolmiki

Wyszedł mi Gandalf. Tak w ogóle: ten link też jest zły, trzeba zmienić guizy na quizy.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 9
Denisstradowski45

Czemu to wklejasz? I w ogóle: popracuj trochę nad ortografią, co?

Megafil666

mi też gandi

Megafil666

sorry za błąd :) miałobyć q

ocenił(a) film na 10
lolmiki

mi wyszedł Bilbo Baggins :)

ocenił(a) film na 9
lolmiki

Gollum...

ocenił(a) film na 9
lolmiki

Bilbo Baggins :D

ocenił(a) film na 9
lolmiki

Bezrobotny Legolas. Niestety.

ocenił(a) film na 8
Iluvatar94

Eh, również Legolas ...

ocenił(a) film na 7
calays

czemu ehhh?? bo bloom to drewno?:D

ocenił(a) film na 8
straightlines

Bardziej ubolewam nad faktem , że elf ;p nie lubię elfów jakoś specjalnie , a przynajmniej nie na tyle żeby się cieszyć - „hura wyszło mi , że jestem elfem”. Jakbym mogła wybierać to Gandalf lub Smaug . A jak rasa to Hobbici , pasuje mi ich styl życia bo lubię też jeść ;D haha

ocenił(a) film na 7
calays

to ile tych ze tak to ujme nadprogramowych kilogramow tam masz?:)

ocenił(a) film na 8
straightlines

Hahaha wiesz, że kobiety o wiek i wagę się nie pyta ;) ? Nie spoko nie przypominam póki co jeszcze ludzika Michelin ;D !!! czy się zadowolisz tą odp. czy też nie w Zarze noszę rozmiar 40 i mi z tym dobrze za bardzo kocham włoską kuchnię ;) poza tym uważam, że najlepsza figurę na świecie ma Beyonce także „rozmiar 0” mi nie imponuje.

ocenił(a) film na 7
calays

taa jakbys byla patyczakiem lub tym ludzikiem micheline to bys mowila ze wzorzec jest inny:D

ocenił(a) film na 8
straightlines

Spoko , serio jakby ktoś chciał mi uprzykrzyć życie to trzeba czegoś więcej niż rozmowy o mojej wadze ;p ciuchy oj tak to jest jedna moja obsesja gdzie mogę wyjść z równowagi a już w szczególności jak jakaś laska posiada coś co ja chciałam mieć ale nie zdążyłam kupić. Przykładowo do dziś nie mogę przeboleć , że nie kupiłam szala w szkocką kratę w Zarze w odcieniu ciemnej zieleni i fioletu , za każdym razem jak widzę kogoś kto posiada mojego „świętego Graala” to dostaję cholery ;p

ocenił(a) film na 7
calays

e tam to tylko ciuch...dajze Pani spokoj:D

ocenił(a) film na 9
straightlines

Che che, każdy ma inne priorytety. Dla jednych ważne ciuchy, dla drugich hobby, rodzina, pieniądze... albo konkretny film. :P

ocenił(a) film na 7
Iluvatar94

albo...kroniki :D

ocenił(a) film na 9
straightlines

Albo kroniki. ;)
Ja (znaczy się moja siostra) aktualnie posiadam jedną.

ocenił(a) film na 8
straightlines

Książki mam, czas na czytanie również do kina chodzę kiedy chce, mam czas na gry RPG , mam czas na granie w Wiedźmina , jedyne co w moim „hobby” mi nie wychodzi to , mam takie „szczęście” w życiu, że zawsze najszybciej sprzedają się te ciuchy które mnie interesują i masz ci los ;p dlatego dostaje takiej przysłowiowej cholery . ;) Dobra myślisz sobie teraz - „ten typ laski co o ciuchach tylko myśli”. To był etap liceum/gimnazjum glany . czarne ciuchy + szkocka czerwona krata. Nie kupowałam ubrań, przesiadywałam w księgarniach i nie mogłam zrozumieć tego jak laski mogą wydawać kasę na ciuchy przecież tyle książek by można było za to kupić!! … było minęło , zrozumiałam, że nadal mogę kochać Tolkiena i słuchać Nirvany ale jednak wyglądać jak człowiek . Bez obrazy ale serio z perspektywy czasu wyglądałam tragicznie , ale podobno człowiek z wiekiem się wyrabia także było minęło ;D

ocenił(a) film na 7
calays

no za Nirvanę to masz dużego plusika:)

ocenił(a) film na 8
straightlines

Dobra koniec , to jest forum Hobbita a nie jakaś grupa „poznaj mnie” , zaczęło się od pytania z jedzeniem i skończmy to bo nie widzę sensu kontynuowania . Zaraz powiedzą , że się sobą afiszuje także dziękuje. ;)

ocenił(a) film na 8
calays

Masz rację, ale miło posłuchać, że są jeszcze ludzie którzy lubią (i co ważniejsze umieją) czytać a także słuchają normalnej muzyki z przesłaniem a nie tego pseudosatanistycznego beatboxa, techno i dubstepu :)

ocenił(a) film na 9
lolmiki

Gandalf :)

W poprzednim quizie, który ktoś zapodał na forum jakiś czas temu, też wyszedł mi Gandalf. ;)

ocenił(a) film na 7
Julia_20

Mi w poprzednim teście wyszedł Thranduil a teraz Legolas. Wszystko zostaje w rodzinie :).

ocenił(a) film na 9
Belief

Heh no najwyraźniej :)

ocenił(a) film na 9
lolmiki

Thorin

ocenił(a) film na 9
lolmiki

Legolas

ocenił(a) film na 7
lolmiki

Thorin :))