PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=682398}

Hooligans 3

Green Street 3: Never Back Down
2013
5,9 12 tys. ocen
5,9 10 1 11585
3,0 2 krytyków
Hooligans 3
powrót do forum filmu Hooligans 3

Mam problem z tym filmem. O ile pierwsza część idealnie leżała w "moich klimatach", potem drugą również mocno do pierwszej nawiązywała, o tyle w trzeciej..... Nie wiem w ogóle co to ma być! Rocky Balboa w podziemnym kręgu czy jak!? Rozumiem, że z biegiem lat podejście do tematu (pseudo)kibiców się zmieniło, ale to nie powód chyba żeby tworzyć film tak bardzo odbiegający tematyką od poprzednich... W każdym razie po 40 minutach wyłączyłem i obejrzałem w zamian odcinek świnki peppy (poważnie) i teraz nasuwa się moje pytanie - czy w ogóle opłaca się do tego wracać i oglądać do końca?

woytekG

Ja obejrzałem... gdyż z reguły oglądam filmy do końca.. jakie by nie były. W moich klimatach film nie jest ani 1 ani 2 ani 3.... zależy co masz na myśli "moje klimaty".. bo jeśli napieprzanka jest Twoim klimatem to nie leży to w moim. Ale pierwsza część w mojej ocenie bardzo dobra, ciekawie przedstawiona tematyka, druga część.. cóż komórki, kaplice - chodzi mi o kadr.. że tyle wolnej przestrzeni a kaplica przypominała raczej dość spory kościół) podwórko do gry.. to takie hmmm mocno amerykańskie... pomijając takie rzeczy .. to całkiem ok.. 3 część.. jakieś ligi, przychodzi bohater, który szkoli kiboli z WHU.. pną się w rankingu... nie no sorry.. i troglodyta z Milwal.. chęć pokazania że w świecie kibolskim są też policjanci nawet wysoko postawieni... są czy nie są.. obejrzeć film do końca możesz, ale nie spodziewaj się nie wiadomo czego i jakiejś głębi.