PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10040956}

Humanitarna wampirzyca poszukuje osób chcących popełnić samobójstwo

Vampire humaniste cherche suicidaire consentant
2023
6,6 7,6 tys. ocen
6,6 10 1 7557
6,6 34 krytyków
Humanitarna wampirzyca poszukuje osób chcących popełnić samobójstwo
powrót do forum filmu Humanitarna wampirzyca poszukuje osób chcących popełnić samobójstwo

czy ma ktoś link do tego filmu online z lektorem PL ? będę wdzięczny za podesłanie...a ewentualnie wersja z napisami PL istnieje w ogóle w necie ?

wizzynoise

https://ex-torrenty.org/torrent/580211

ocenił(a) film na 6
wizzynoise

Jest na HBO, czy tam teraz Max.

dovio

jest i co dziwne - jest TYLKO z lektorem XD Zgłaszałem to już kilka dni temu do obsługi technicznej bo nie chce sobie psuć seansu, ale nadal nic

meister696

To jest w sumie ciekawe, bo również niedawno wrzucone na MAX "Ukryte" Hanekego jest jedynie w wersji z polskim lektorem. Może to nie jest błąd techniczny a kwestia związana z dystrybucją filmu w Polsce. Jakby Ci odpisali na maila to daj znać, bo jestem ciekaw z czego to wynika.

Orothred

O widzisz, ja też znalazłem później więcej takich filmów - m.in. niedawno wrzucona "Srebrna dama" też ma tylko lektora. Na zgłoszenie odpisali mi tylko, że "problem z brakującą oryginalną ścieżką dźwiękową w filmie (...) został już zgłoszony do naszego Działu Technicznego, który pracuje nad rozwiązaniem." Wydaje mi się jednak, że to taka tylko olewka bo minął już tydzień i nadal nic xd