2,2 206  ocen
2,2 10 1 206
Immortally Yours
powrót do forum filmu Immortally Yours

ocenił(a) film na 1

Nieporozumienie usnolem po 40 minutach to i tak za dlugo wytrzymalem ogladajac ten szajs.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
użytkownik usunięty
ivan344

Ten film jest obrzydliwie głupi. Może jakoś nie poprawnie dobrałem słowa, ale nie wiem jak to nazwać :). To jest po prostu kpina, podziwiam tylko reżysera, że zmieścił aż tyle minut, normalnie takie gnioty nie mają więcej jak 1h16min.

ivan344

Ja już po 5 min. wiedziałam , że to porażka. Wymęczyłam się jednak do końca ,żeby nikt mi nie zarzucił , że oceniam bez obejrzenia. Zastanawiam się kto z nas wyszedł na tym lepiej :0)
P.S. Co do kpiny - zgadzam się. Czy producenci myśleli , że sam chodliwy temat wystarczy? A tu niespodzianka - odbiorca nie jest taki głupi...

ivan344

To prawda... Takiego syfu już dawno nie widziałam... Jedyne, co mi się podobało, to wtrącone komentarze autora polskich napisów. :D

ocenił(a) film na 1
ewusekr

Miałam napisać dokładnie to samo. Reżyser musiał być bardzo naiwny myśląc, że film spodoba się widzom. :P

ocenił(a) film na 1
ewusekr

oo tak, komentarze były powalające xD poza skomentowaną już grą aktorską, fabułą, dynamiką i co tam jeszcze to na "największe uznanie" zasługują efekty specjalne rodem z lat 60. ; p Tylko zastanawia mnie, co w tym filmie robił Costas Mandylor...