Specjaliści od Neuromarketingu włamali się do waszych mózgów prowincjonalni inteligencji i zasiali wam myśl która kiełkuje tą myślą jest fakt uważania tej szmiry za arcydzieło film ma ocenę 8,6 trudno mi zrozumieć że jarają was pseudo intelektualne wynurzenia pana Nolana
Dla mnie oglądanie tego filmu było czystą frajdą i zabawą z widzem. Zresztą jak prawie każdy film Nolana. I mi to odpowiada.
Zresztą po kiego grzyba odpowiadam na ten post...
Wytłumacz mi proszę co jest AŻ TAK SZMIROWATE w tym filmie że zasługuje na ocenę 1/10? Ja rozumiem, że komuś może się nie podobać, zrozumiem oceny z przedziału 3-6/10, ale poparte argumentami. Swoją wypowiedzią i ocena starasz się zaistnieć na forum, trollowaniem tego nie nazwę, ale blisko Ci do tego.
film albo się podoba albo nie mi się nie podobał dlatego dałem 1 co za różnica jeśli dam 2,3,4,5,6 przecież to nie zmienia faktu że mi się nie podobał, co mam wymieniać ze Di caprio zagrał dobrze to dam 2 za efekty będzie 3 zsumujmy to... proszę Cię, to nie jest taniec z gwiazdami a ja nie jestem Zbigniew Wodecki