8,0 448 tys. ocen
8,0 10 1 448182
6,6 89 krytyków
Interstellar
powrót do forum filmu Interstellar

ocenił(a) film na 10

Wersja na DVD i BlueRay wychodzi 31 marca. Zastanawiam się czy DVD jest w wersji 2-płytowej, zależy mi bardzo na dodatkach i wszelkich making off'ach. Jeśli ktoś ma info to proszę napisać. Interesuje mnie tylko DVD.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
AlexGolian

Wydanie specjalne na blu-ray zawiera album i drugą płytkę z powstawania filmu. Wersja DVD to sam film, chociaż może jakieś materiały dodatkowe na niej będą. Nie wiadomo.

DawidThePlayer12

O jaki album chodzi?

piczympoom

Typowy z grafikami z filmu.

AlexGolian

Proszę bardzo, link do szczegółów wydania DVD i Blu Ray: http://www.galapagos.com.pl/news,2659,Interstellar,na,Blu-ray,iDVD.html

ocenił(a) film na 9
dann86

Świetnie że w wydaniu dvd będą też dodatki specjalne. Oby były do nich polskie napisy.

Julia_20

Oby tylko nie był to błąd dystrybutora. Ma wszystkich portalach gdzie można zamawiać już INTERSTELLAR jest napisane że film na DVD ma być wydany w wersji jedno płytowej. Ponad 2,5 h film i taka ilość dodatków nie zmieszczą się na jednej płycie. Mam nadzieję że dojdzie jeszcze jakaś edycja.

ocenił(a) film na 9
dann86

Dziwne. Jeśli wersja jednopłytowa to te dodatki będą bardzo krótkie :| Oby była jednak też ta dwupłytowa z porządnymi dodatkami, ale na odwal.

Julia_20

Dlatego czekam z decyzją która wersję kupić. Blu Ray to spore koszta ale uwielbiam materiały dodatkowe. Produkcja INTERSTELLAR dzięki użyciu klasycznych efektów a nie tylko CGI musiała być bardzo ciekawa. Pozostaje tylko czekać!

ocenił(a) film na 9
dann86

Mnie też właśnie te dodatki bardzo ciekawią. Racja, lepiej zaczekać na więcej informacji.
PS. W poprzednim moim poście miało być "a nie na odwal", nie wiem co ja myślałam jak tamto pisałam xD

Julia_20

Mały klawiaturowy chochlik ;-)

ocenił(a) film na 10
AlexGolian

Mialam własnie pytać o to samo... wszędzie natykam się na informacje, że dodatki będą tylko na BR i Digital HD. Kicha, odtwarzacza BR nie kupię po to, żeby obejrzeć materiały dodatkowe :/

ocenił(a) film na 10
Zoria_Polunocznaja

Na oficjalnej stronie dystrybutora jest informacja że dodatki znajdują się w obu wydaniach, z tym że DVD jest 1-płytowe a BR 2-płytowe... Chyba powinno być odwrotnie skoro przecież BR jest bardziej pojemny. Jest jeszcze możliwość, że dodatki na DVD będą skrócone lub/i gorszej jakośći niż te na BR.

ocenił(a) film na 9
Zoria_Polunocznaja

Najwyżej kupi się na DVD, a dodatki zobaczy się na youtubie. Pręczej czy później na pewno ktoś je tam umieści :)

ocenił(a) film na 9
Anthon_M

Z tym że na pewno będą po angielsku, a niektórzy nie znają tak doskonale języka - zwłaszcza terminów naukowych, podobno ma być coś o nauce w Interstellar i pewnie inne rzeczy gdzie przyda się znajomość angielskiej terminologii naukowej.

ocenił(a) film na 10
Julia_20

Dokładnie, dlatego mi zależy na dodatkach na DVD.

Julia_20

A na jakie wydanie się zdecydowałaś jeśli mogę zapytać?

ocenił(a) film na 9
dann86

Jeszcze na żadne, a Ty już masz któreś?
Na razie czekam, jeśli uda mi się gdzieś w necie obejrzeć dodatki z tłumaczeniem, to może kupię dvd, a jeśli nie to na blu-ray.

ocenił(a) film na 10
Julia_20

Na płycie DVD NIE MA dodatków specjalnych :( Niestety na stronie Galapagos pojawił się błąd przez który kupiłem takowe wydanie i się zawiodłem.

ocenił(a) film na 9
AlexGolian

Eh... Sami się w tym gubią i nie wiedzą co pisać :/

ocenił(a) film na 9
dann86

.....
Nie widać wiadomości. Edit: ok, już jest.

Julia_20

Kupiłem Blu Raya. Mam już ich trochę obejrzanych na końcie a te z INTERSTELLAR potrafiły mnie jednak zaskoczyć. Naprawdę warto.

ocenił(a) film na 9
dann86

Ok, dobrze wiedzieć. :)