8,0 454 tys. ocen
8,0 10 1 454492
6,6 90   krytyków
Interstellar
powrót do forum filmu Interstellar

My name is John Titor... [TRANSLATION TO POLISH LANGUAGE...] [TRANSFERRING MESSAGE...] [PLEASE WAIT...]
Nazywam się John Titor i przybywam z roku 2048. Podzielę się z wami informacjami na temat filmu.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) film na 9
TimeTravel_0

dajesz

ponurykaznodzieja

Proszę, zadaj konkretne pytanie.

ocenił(a) film na 9
TimeTravel_0

O czym jest ten film, czy warto na niego czekać, jak wypadła fabuła, gra aktorska itd., w końcu już ten film widziałeś:)

ocenił(a) film na 7
ponurykaznodzieja

Mam nadzieję, że ten film to nie jakaś kaszana. :)))

ponurykaznodzieja

Jest to bez wątpienia największe dzieło Nolana, akcja rozgrywa się w częściowo w teraźniejszości i przyszłości, są cyberpunkowe futurystyczne miasta. Gra aktorska bardzo dobra, trochę przeciętna Hathaway ale za to genialny Matthew. Fabuła należy do jednej z najlepszych z całych sci-fi tak samo jak sam film, nie będę jej zdradzać, bo po co psuć sobie zabawę, na razie music wam wystarczyć opis, ale mogę was zapewnić, że fabuła jest o wiele bardziej obszerniejsza.

ocenił(a) film na 3
TimeTravel_0

Nie udało ci się.

użytkownik usunięty
TimeTravel_0

Kto jest prezydentem USA w 2048, Kto wygral mistrzostwa europy w pilce noznej w 2016, jakie padly numery w lotto w grudniu 2014. Sprawdz prosze w archiwum. I ostatnie pytanie, czy dalej sa kolejki do ortopedy bo wlasnie mam umowiona wizyte na 2048...

użytkownik usunięty
marzasz

Nie ma sensu mu odpowiadać bo go zbanowano.