...jest najlepszy film o kosmitach jaki widziałem kiedykolwiek, dzień niepodległości to sie
chowa przy tym, nawet pod wzgledem efektow mialem wieksza frajde niz przy
Skyline
Ja również potwierdzam najlepszy film o kosmitach jaki kiedykolwiek widziały moje piękne oczka normalnie aż dech w piersiach zapiera ciągła akcja no i te efekty!!! aż mi trudno uwierzyć że
INWAZJA: BITWA O LOS ANGELES ma ocenę 5,7 a Dystrykt 9- 7,3 nie czepiam się dystrykta ale...
Szczególnie gra kamery mi sie podobała, dużo ujęć zza ramienia żołnierzy (dzieki temu to chyba klimacik był ^^)
Nie podobał mi sie fakt że na początku przy pierwszym bliższym spotkaniu z ufoludkiem wyładowali w niego ze 3 magazynki, nakarmili granatem i dopiero zdechł a potem już robili sieke z tych kosmitów i kosili pod rząd wszystkich. Aaaale, do końca fajnie sie oglądało, bałem sie że przy ostatniej scence jak upada ten statek że będzie powtórka ze skyline i wtedy mój seans zakończył bym ze smutną miną i rozczarowaniem... ale tak sie nie stało ;]
Dobry film, ale z tym "dzień niepodległości to sie chowa przy tym" to chyba lekka przesada. Film nie jest zły, dobre spędzone półtorej godziny. Trzyma w napięciu do ostatniej chwili. Polecam każdemu fanowi gatunku, ale bez przesady, szlagierem to on nie zostanie.