PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=493609}

Inwazja: Bitwa o Los Angeles

Battle: Los Angeles
2011
5,6 48 tys. ocen
5,6 10 1 48339
4,8 18 krytyków
Inwazja: Bitwa o Los Angeles
powrót do forum filmu Inwazja: Bitwa o Los Angeles

To...

ocenił(a) film na 9

...jest najlepszy film o kosmitach jaki widziałem kiedykolwiek, dzień niepodległości to sie
chowa przy tym, nawet pod wzgledem efektow mialem wieksza frajde niz przy
Skyline

ocenił(a) film na 10
NiezbytMily92

Ja również potwierdzam najlepszy film o kosmitach jaki kiedykolwiek widziały moje piękne oczka normalnie aż dech w piersiach zapiera ciągła akcja no i te efekty!!! aż mi trudno uwierzyć że
INWAZJA: BITWA O LOS ANGELES ma ocenę 5,7 a Dystrykt 9- 7,3 nie czepiam się dystrykta ale...

ocenił(a) film na 9
waldinho06

Szczególnie gra kamery mi sie podobała, dużo ujęć zza ramienia żołnierzy (dzieki temu to chyba klimacik był ^^)
Nie podobał mi sie fakt że na początku przy pierwszym bliższym spotkaniu z ufoludkiem wyładowali w niego ze 3 magazynki, nakarmili granatem i dopiero zdechł a potem już robili sieke z tych kosmitów i kosili pod rząd wszystkich. Aaaale, do końca fajnie sie oglądało, bałem sie że przy ostatniej scence jak upada ten statek że będzie powtórka ze skyline i wtedy mój seans zakończył bym ze smutną miną i rozczarowaniem... ale tak sie nie stało ;]

ocenił(a) film na 8
NiezbytMily92

Bardzo dobry film :) Jeden z lepszych w tej tematyce!

ocenił(a) film na 6
NiezbytMily92

Gorszy od "Dnia Niepodległości", ale niezły 6/10.

LeoMessi86

Dobry film, ale z tym "dzień niepodległości to sie chowa przy tym" to chyba lekka przesada. Film nie jest zły, dobre spędzone półtorej godziny. Trzyma w napięciu do ostatniej chwili. Polecam każdemu fanowi gatunku, ale bez przesady, szlagierem to on nie zostanie.

ocenił(a) film na 9
juszczakos1

moim skromnym zdaniem lepiej sie go ogląda niż dzień niepodległości