Rewelacja! Akcja dosłownie przez cały film! Świetne efekty ! Ocena jest stanowczo
zaniżona.... no ale cóż, trolle przecież mają wakacje...
nie czepiajcie się kolegi "Najemnika" bo jeżeli ktoś ocenia filmy z Seagalem na 9/10 to jak może ocenić to "dzieło"?No i nick zdradza nam zamiłowanie kolegi co do tematyki zainteresowań,a komentarz o trollach zdradza nam jego wiek (pewnie 12-15lat),albo nie daj Boże iloraz inteligencji jeżeli jest starszy.:)
nie mam nic do Seagala,ale do filmów z nim.Uwielbiałem te stare z serii "Nico",ale te po "mrocznej dzielnicy" już mi nie pasują i tyle.Natomiast sam Steven jest legendą jak Stallone van Damme czy szwarcuś i darze go pełnym szacunkiem.
Czyli według ciebie każdemu komu się ten film nie podoba jest trollem? Przecież ten film jest tak patetyczny i kretyński, że trudno żeby podobał się komuś kto skończył więcej niż 15 lat.
Film nie jest wybitny, ale trzyma tempo, naprawdę dobrze się bawiłem, są filmy na myślenie i jest dobra rozwałka 8/10
Efekty poza kilkoma momentami zaledwie średnie, widać braki w budżecie. Kamera z ręki także wydaje się być celowym zabiegiem aby zatuszować te niedoskonałości. Ogólnie jeden ze słabszych filmów w tej kategorii jakie ostatnio widziałem. Fabuła - jeżeli można tak to określić nie do przyjęcie przez przeciętnego (dorosłego) fana filmów Sci-Fi
Zgadzam się, film bardzo dobry 8/10. ;']
Usnąć przy nim nie można, cały czas coś się dzieje, dobre efekty. I to lubię ;)
Według mnie film powinien mieć wyższą ocenę, ale 5,6? Za mało...
jak juz ktos powiedział laurka dla amerykańskich komandosów a że ogladałem go lekko usmażony to dopatrywałem sie wszedzie jakiegoś podtekstu politycznego i było tego mnóstwo, nie bede sie rozpisywał (bo może się mylę) . Film trzyma w napieciu jesli jesteś lekko nawalony i w takim stanie powinno się oglądać (polecam też predatorów z Brody) ale na trzeźwo to chyba bym nie wytrzymał tego amerykańskiego patosu.
Gniot, gniot, gniot i jeszcze raz gniot. Za efekty specjalne daje jeden punkt a za patriotyzm, ktory o zgrozo podswiadomie niszczy milosc do naszego kraju, odejmuje punkt. Razem daje 1/10 , gowno jakich malo i wogle tandeta. Nie no zartuje. Film mnie bardzo zaskoczyl, bo po obejrzeniu trailer'a i oceny filmu myslalem, ze to bedzie jakas strzelanina z wrogiem, ktorego ani razu nie pokaza. A tu akcja, efekty specjalne i trzymanie w napieciu prawie caly czas. Ogolem daje 7/10, no ale ocena jest zaniziona wiec dam 8/10. A co do Seagla to kij wam w czoko loko za hejtowanie go. Pozdro
Beznadziejny film - płaski, zbyt szybko prowadzony, infantylny. Takie kino robiono kiedy efekty specjalne raczkowały. Tam też nieustraszeni Amerykanie bez trwogi stawiali opór kosmitom. To jest właśnie taki film tyle że z najnowyszmi efektami. Nieumiejetnie wprowadzany patos i "kozackie" teksty dobiły ten film. Lepszy był Dzień Niepodległości - tamten film chociaż niczego nie udawał.
Stosunkowo swieży Skylinie mimo braków był także lepszy. Choć tam chciano nieco co innego pokazać.
Ten tez jest o wiele lepszy http://www.filmweb.pl/film/Alien+Abduction-2005-211510