PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=493609}

Inwazja: Bitwa o Los Angeles

Battle: Los Angeles
2011
5,6 48 tys. ocen
5,6 10 1 48339
4,8 18 krytyków
Inwazja: Bitwa o Los Angeles
powrót do forum filmu Inwazja: Bitwa o Los Angeles

Próbuję się dowiedzieć jaki jest rzeczywiście ten film i czy warto obejrzeć go w kinie. Jest to portal filmowy, a jedyne co można wyczytać na forum to groteskowe zarzuty niedojrzałych pseudokrytyków i wzajemne obrzucanie się mięsem Gdyby znalazł się jednak ktokolwiek emocjonalnie stabilny byłbym wdzięczny za przedstawienie obiektywnej recenzji filmu

adzej

stary wpadaj na slask mamy swietne palenie

ocenił(a) film na 6
adzej

Na kino moim zdaniem szkoda pieniędzy, chyba że ktoś naprawdę lubi hollywoodziaki. Film akcji, marines walczą z kosmitami. Amerykańska bohaterszczyzna i patos. Można obejrzeć dla rozrywki ale niczego nowatorskiego w tym filmie nie znajdziesz, ot kolejna tego typu produkcja. Nawet efekty specjalne chociaż nie jestem specjalistą w tej dziedzinie wydają mi się niespecjalne :) Psychologia postaci praktycznie tu nie istnieje. Płaskie, prawie komiksowe kreacje. Trochę jak w grze komputerowej. Cały film przemierzasz wraz z grupą marines i strzelasz kosmitów, którzy też nie są tu specjalnie oryginalnie przedstawieni. Jednak sądząc po filmach jakie oglądasz i Twoich ocenach wydaje mi się że nasze oceny mogą myć bardzo rozbieżne.Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 8
dobro10

No właśnie wszystko zależy od widza i od gustu , ja osobiście nie mam takiego problemu dlatego że oglądam wszystko , bardzo lubię tak zwane ambitniejsze kino ale tak samo uwielbiam oglądać czyste kino made in Hollywood , jak idę do kina to cholernie lubię obejrzeć jakieś wybuchy,akcje,efekty i rewelacyjny dźwięk a w domciu na spokojnie obejrzeć coś poważniejszego z wielowątkową fabułą