chciałbym zadać pytanie troche niezwiązane z filmem bo premiera filmu wypada na 11 stycznia Jacka Reachera ale zobaczylem dzis na stronie multikina złote tarasy że w czwartek będzie pokaz przedpremierowy i moje pytanie brzmi czym się różni taki pokaz od premiery? czy to jest normalnie cały film? proszę o szybką odpowiedź bo niewiem czy lepiej jechać na premiere czy właśnie na ten przedpremierowy pokaz
Różni się tylko tym, że jest wyświetlany przed premierą, czyli pokaz przedpremierowy. Film nie będzie się różnił niczym.
aha rozumiem dzięki za odpowiedź sorry za takie głupie pytanie ale już dawno w kinie nie byłem a jak byłem to tylko z klasą bo tak to nie jeżdze ale że będą grali film o bohaterze o którym lubie czytać to pojade i zobacze jak to wyszło:)
Spoko.
Widziałem, że King też w jakimś stopniu poleca te powieści. Osobiście nigdy nie przeczytałem książki o Reacherze. Warto? To bardziej sensacje czy może thrillery ?
takie połączenie sensacji i thillera i kryminału bo i jakaś zagadka i pościgi bójki strzelaninki zabójstwa to dużo elementów w książkach jest romanse też się zdarzają prawie w każdej książce:P ale za dużo pisać to trzeba przeczytać i zobaczyć czy taki gatunek pasuje bo ja bym mógł się godzinami wypowiadać o książkach ,innych autorów też Kinga ,Morella,Clancy'ego,Roberta Craisa ;p ja zaczełem czytać ksiażki o Jacku Reacherze dzięki pani z biblioteki bo akurat miała najnowszą powiesć o tym bohaterze to było z rok temu mówiła że sie dobrze czyta tego autora,nie wypożyczyłem jej ,, wypozyczylem inne ksiazki ale już w drugiej bibliotece też była ta powieść i ją wziełem na próbe no i była dobra ale nie była najlepszą z których czytałem a chyba już 8 ksiazek o nim przeczytałem:)
tak to trzeba przeczytać żeby zobaczyć czy to pasuje bo każdy ma inny gust każdemu coś tam nie pasuje itp mi się podoba fajnie wykreowany główny bohater umie zażartować i fajna akcja dobra fabuła ciekawa książka na 3 max 4 dni bo wciagają od początku :)