PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=173001}

Jaskinia

The Cave
2005
5,4 20 tys. ocen
5,4 10 1 20441
4,4 8 krytyków
Jaskinia
powrót do forum filmu Jaskinia

bardzo słaba fabuła, cienka gra aktorska. I najbardziej uderza to że chcieli skopiować "zejście", tylko niby chcieli ulepszyć a wyszło tragicznie, efekt spadających skał na początku klasyfikuje ten film jako kino klasy B, i jako kino klasy B jest dobry. Potworki są tragiczne i raczej śmieszne niż przerażające, horrorem bym tego nie nazwał tak w ogóle. Do zejścia mu bardzo dużo brakuje.Tylko scena końcowa dobra :). Film słaby, ale do pooglądania od niechcenia np. w telewizji, na horror się nie nastawiać.

użytkownik usunięty
xtwtx

typowe ujadanie gimbusa. a lekcje odrobione?

ocenił(a) film na 3

Chyba ci się coś pomyliło dzieciaczku. Nawet jak dodawałem ten komentarz 11 lat temu to nie byłem w wieku gimnazjalnym, a ponadto nigdy nie byłem w gimnazjum, bo mnie ten schemat edukacji nie obowiązywał. Więc pozostaw te płytkie umysłowo przemyślenia dla siebie i nie udzielaj się w tak agresywny sposób na forum publicznym. A co do filmu, jeżeli ci się podobał to winszuję gustu. Wnioskuję że musiał ci się podobać jeżeli bronisz to cudo kinematografia komentarzem. Życzę miłego życia ;) bez pozdrowienia.