PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=465594}

Julie i Julia

Julie & Julia
2009
6,8 84 tys. ocen
6,8 10 1 84320
6,1 37 krytyków
Julie i Julia
powrót do forum filmu Julie i Julia

Koledzy uważajcie by Was wasze "kochane" w oglądanie tego filmu nie wciągneły.
Jak dlamnie pomyłka, film do zaakceptowania zapewne tylko przez kobiety.

szummy

Nie zgadzam się, jestem kobietą, a film mi się zdecydowanie nie spodobał, Dałam 4, ze względy za niesamowitą rolę Meryl.

ocenił(a) film na 1
szummy

Nie wytrzymałem dziesięciu minut. Chyba wystarczy.

ocenił(a) film na 7
lukimodrzew

mi za pierwszym razem udało się obejrzeć tylko 15 minut , ale jakiś czas później się przełamałem i muszę powiedzieć, że film naprawdę ciekawy ;]

szummy

Jestem mężczyzną i uważam, że film jest , co tu gadać, urzekający. Cudownie się bawiłem podczas domowego seansu. Niesamowita gra aktorska i naprawdę wciągająca historia (nawet dla panów ;P).
Także nie musi być to dla mężczyzn droga przez mękę.
Pozdrawiam. :-)

ocenił(a) film na 8
szummy

kobiety do garów? ...

ocenił(a) film na 6
szummy

Jezu co za ulga! W końcu mam dowód na to, że jestem prawdziwą kobietą - podobało mi się 'Julie i Julia'! Talent do matmy, brak podzielności uwagi, obrzydzenie do przechadzania się po galeriach (o zgrozo!) - naprawdę zaczynałam obawiać się o swoją tożsamość płciową. Dzięki tobie mogę spać spokojnie

ocenił(a) film na 3
szummy

Jestem kobietą i nie wysiedziałam na tym nawet 10 minut. Nuudyyy

użytkownik usunięty
szummy

Przeczytałam Twój apel za późno i wczoraj obejrzałam ten film z narzeczonym (tak to bym się ze dwa razy zastanowiła może... ;) ). Nie narzekał, film obejrzał i nawet mu się podobało. Uff. :D

ocenił(a) film na 1
szummy

Nie no jasne że spłyciłem swoją opinię, poprostu jestem zdania że zdecydowana część mężczyzn będzie się nudzić albo irytować oglądając ten film ;)\
pzdr

ocenił(a) film na 7
szummy

Film jest całkiem sympatyczny. Jeśli się jest facetem nie gustującym w lekkich komedyjkach na tematy okołokulinarne to się nie ogląda, proste ... wszystko można wyczytać w opisie. A z osobą ukochaną nie ważne co sie ogląda, ważne że jej to się podoba, a czasem nawet można obejrzeć jakąś szmirę byle tylko razem pobyć...

ocenił(a) film na 7
szummy

Film dobry i ładny, lekki i za długi. Meryl świetna - ten jej akcent!!
A moja żona zasnęła :)

ocenił(a) film na 8
szummy

A mi się chciało jeść jak go oglądałem :D Aż pachniało z ekranu no i dużo śmiesznych gagów
Dałem 8 chociaż momentami film był "nierówny". No i trochę prz długi...