PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=465594}

Julie i Julia

Julie & Julia
2009
6,8 84 tys. ocen
6,8 10 1 84317
6,1 37 krytyków
Julie i Julia
powrót do forum filmu Julie i Julia

Zanim zasiadłam do oglądania "Julie i Julia" zrobiłam sobie i swoim gościom pizze z ogromną pasją. Zajęcie te przysporzyło mi wiele radości. Moje dziecko smakowało wszystkim wyśmienicie. Sam film uznaję za na prawdę dobry, ponieważ było w nim kilka całkiem śmiesznych scen. Gra aktorska,w szczególności Meryl Streep zasługuję na wielką pochwałę. Jednakże film się skończył, goście się rozeszli, tymczasem ja, biedna, pozostałam sama ze stertą brudnych naczyń. Myślę, iż nie do pogodzenia jest istotny fakt, który bezwzględnie pominięto. A mianowicie chodzi o zmywanie, sprzątanie itd.

anitka333333

Trzeba było zagonić znajomych do zmywania... :)
U mnie to działa... :)

użytkownik usunięty
anitka333333

I tu odpowiedz nasuwa się sama otóż prawdziwi kucharze mają ludzi od tego ale zważywszy na to iż film nie porusza tej kwestii przemilczmy to.Zdradzę ci swoją tajemnicę otóż ja staram się zmywać większość "narzędzi" w trakcie gotowania.Staram się zostawić tylko talerze szklanki i resztę naczyń z resztą może to wydać się dziwne ale lubię zmywać nie tak bardzo jak gotować bo to po prostu kocham ale nie mam ku temu zastrzeżeń nawet jak jestem w gościach deklaruję swą pomoc w tych kwestiach.A teraz coś o filmie Meryl chyba trochę przypomina tego komika który jest pokazany w trakcie filmu ma trochę za wyrazisty ten akcent bardziej niż Julie ale ogólnie nie mam większych zastrzeżeń po prostu Wyśmienite kino mniam mniam