film z pewnoscia nie jest boski raczej dla widzów o niskich oczekiwania, bo ja po tych nominacjach i oscarze spodziewalam sie czegos lepszego.
A moim zdaniem był boski! Od początku do końca nie byłam pewna jak się skończy. Czy Juno odda dziecko, czy jednak postanowi je wychowywać. Tak samo czy będzie z Bleekerem. Moim zdaniem ten film miał w sobie "to coś". Niektóre teksty Juno były rozbrajające.
Scenariusz został napisany bardzo fajnie. I zasłużył na oscara. Nie był to film taki jak inne, zakłamany. Tutaj nastolatka mówiła to co jej się nawinęło na język. A właśnie tak często jest w życiu. Był on prawdziwy!
I ja nie zmienię zdania na jego temat! I nadal polecam go wszystkim! ;)
Ja również nie zgodzę się, że był boski. Z całą pewnością fajnie się go oglądało...ale spodziewałam się czegoś lepszego
No coz zawsze przez te ogladanie zwiastunow,ktore fajnie wygladaja i ten oskar daje duze oczekiwania.No ale mi sie w 100% podobal.Byl bardzo realistyczny.I nie skonczyl sie tak jak inne hollywoodzkie filmy gdzie koniec jest zawsze przewidywalny.Ellen Page swietnie zagrala swoja role i uwazam,ze bez niej film bylby nudny niz gdyby miala tam zagrac jakas inna aktorka chyba by nie pasowalo od tego filmu.Wiec wielki szacuneczek dla niej.