PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=706209}

Kapitan Ameryka: Wojna bohaterów

Captain America: Civil War
2016
7,5 186 tys. ocen
7,5 10 1 185923
7,4 75 krytyków
Kapitan Ameryka: Wojna bohaterów
powrót do forum filmu Kapitan Ameryka: Wojna bohaterów
ocenił(a) film na 7
silu_0

2D lepsze, polecam:)

ocenił(a) film na 10
silu_0

Zawsze lepiej iśc na 2D

ocenił(a) film na 7
Himiteshu

Zależy na co, np na Grawitację nie pójście na 3D byłoby grzechem chyba;)

ocenił(a) film na 10
KubaLBN92

Grawitacja nie jest taka fajna, nudy w sumie

ocenił(a) film na 7
Himiteshu

Nudy straszne, jedynie pod ezględem wizualnym może być fajna, więc jak dla mnie 3D obowiązkowe.
Osobiście nie cierpie 3D, byłem może ze trzy razy w życiu łącznie. Jak dla mnie to jest po prostu swego rodzaju symbol coraz słabszej treści filmów na rzecz niewiadomo jak "cudownej" formy.

ocenił(a) film na 10
KubaLBN92

Śmieszne że ta technologia była już w latach 90-tych popularna i nagle po ponad dekadzie wszyscy znowu się tym jarają nie wiadomo dlaczego, ehh kasa musi się zgadzać

ocenił(a) film na 7
Himiteshu

Kasa i coraz słabsze filmy niestety ogólnie rzecz biorąc jeśli chodzi o ich treść. Kiedyś mieliśmy Pulp Fiction, Scareface, Milczenie Owiec, Ocja Chrzestnego itd itd itd ( kolejność przypadkowa) a dziś? Szczytem jest American Hustle, Zjawa, Intersteller. Może to i prawda, że wymyślono już wszystko co mozna było wymyślić dlatego teraz, żeby jakoś przyciągnąć widza idą w mega promocję 3d, 4d itp.

Btw dla mnie Avatar to wtórne gówno w pięknym opakowaniu. Od niego się wszystko zaczęło.

ocenił(a) film na 10
KubaLBN92

Właśnie Avatar... nawet nie chcę pisac o tym filmie. Mi się Zjawa i Interstellar bardzo podobało. American Hustle tez nie było takie złe. Ale faktycznie nic specjalnego, za to gatunek sci-fi znowu ma rozkwit swój według mnie - Dystrykt 9, Pacific Rim, Ex Machina czy Elizjum

ocenił(a) film na 7
Himiteshu

Mi też się bardzo podobały ale jednak brakuje im do prawdziwych arcydzieł.
sci-fi mało oglądam ale się zaiteresuje jak mówisz, że warto.