PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=227981}

Keith

2008
7,4 64 tys. ocen
7,4 10 1 64171
7,3 3 krytyków
Keith
powrót do forum filmu Keith

Witam chcialabym sie podzielic swoim zdaniem na temat filu pt. "keith". Uwazam go za najlepszy film jak widzialam , poniewaz nie jest on jak wszystkie inne [przewidywalne] Amerykańskie filmy dla nastolatków.
Oglądajac "keith" przez każda sekunde filmu zastanawialam se co dalej ;]]
Naprawde POLECAM !! ;)) ;**
P.S Świetna gra aktirska Jesse'iego McCartney'a ;)).

ocenił(a) film na 10
uleeex333

Zgadzam sie w 100%. Jesse Mccartney i Elisabeth Harnois byli swietni. Jeden z najlepszych filmow jakie widzialam. Szkoda ze tak smutno sie skonczyl ale z drugiej strony gdyby skonczyl sie happy endem nie bylby az tak dobry.

ocenił(a) film na 9
_Amy_

Popieram pierwszy i drugi komentarz. Film Rewelacyjny, do tej pory jeden z najlepszych jakie widziałam, bez dyskusji.

ocenił(a) film na 7
uleeex333

Szczerze powiem ze na poczatku wydawał sie nudny, mowilam sobie 'o co tu chodzi,jaki ten koles jest dziwny' ale potem rzeczywiscie..wszystko sie wyjasniło. Film bardzo dobry

ocenił(a) film na 10
uleeex333

dokładnie tak ;]

film warty obejrzenia !

Jeśli komuś się nie podoba...
przykro mi... nie znasz sie ;p

ocenił(a) film na 10
adastar93

* wart

.......................................................

ocenił(a) film na 7
uleeex333

No z całym szacunkiem, ale jak film nie był przewidywalny to nie wiem jakie to są przewidywalne filmy. Jak ktoś później napisał - albo nie w tym wpisie - gorsza wersja "Szkoły uczuć" którą gorąco polecam. Ten filmik można sobie zobaczyć do uzupełnienia bo niemal identyczna tematyka.
Popieram, że aktorzy zagrali bardzo dobrze.
Pozdrawiam!

użytkownik usunięty
Kretzschmar

Jak dla mnie film był przewidywalny. Wiedziałam, że Keith na końcu umrze, a nie cudownie ozdrowieje, co nie zmienia to faktu, że uważam go za cudowny film.

uleeex333

Taki do końca nieprzewidywalny to on nie był, bo jeśli chodzi np. o jego chorobę to się można było szybko połapać. Nie zmienia to faktu, że film bardzo mi się podobał i nie jest on moim zdaniem żadną wersją ,,Szkoły uczuć", a już napewno nie gorszą. Poza tym to nie jedyne filmy o takiej tematyce. Jak wiele osób, mnie również zaskoczyła gra McCartney'a, oczywiście pozytywnie. Nie spodziewałam się, że tak dobrze wypadnie. Zdecydowanie polecam.