PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=227981}

Keith

2008
7,4 64 tys. ocen
7,4 10 1 64171
7,3 3 krytyków
Keith
powrót do forum filmu Keith

Ja czuje niedosyt szczególnie w sprawie pomiędzy Keith a Natalie

ocenił(a) film na 8
iskierka69

Faktycznie w tym filmie czegoś brak.. Tak dziwnie się kończy

ocenił(a) film na 6
serducho90

:D A jak, Waszym zdaniem, powinien się wobec tego zakończyc? Nie bardzo rozumiem, szczerze powiedziawszy, czego Wam brak. Happy Endu?

ocenił(a) film na 8
iskierka69

Ja uważam, że właśnie niczego nie brakuje, chociaż po pierwszym razie miałam podobne odczucie. Wszystko pewnie wynika z tego, że relacja między Natalie i Keithem tak strasznie długo się budowała i nie była zbyt intensywna (strasznie długo zajęło jej zrozumienie co do niego czuje) a potem nagle siup! - przeskok do tego co się stało po... No wiecie, bez spojlerów.
Dopiero, gdy wszystko przemyślałam, zrozumiałam, że w tym filmie nie tyle chodziło o tę ich miłość (to by dawało dobra powody, żeby pokazać szerzej ich relację pod Scenie Pożegnania) ale bardziej o to, co Keith próbował jej przekazać - że są w życiu ważniejsze sprawy niż sukcesy.
Końcówka, kiedy ona dokańcza jego dzieło, jest w tym kontekście idealna moim zdaniem.

ocenił(a) film na 7
Szafagra

Jak dla mnie filmik bez szału i dlatego tylko że właśnie nie zostało rozwinięte to co działo się miedzy Natalie i Keithem po tym jak sie odnaleźli w calej tej sytuacji. Byłam bardzo ciekawa jak przezyli ostatnie dni zycia chłopaka...pewnie bym sie bardziej wzruszyła. a tak...to jakos tak jakby cała końcówka była przyklejona..

ocenił(a) film na 10
ewka200490

. Również byłem ciekaw jak przeżyli ostatnie dni. Szkoda, że tego nie pokazali.

użytkownik usunięty
iskierka69

zgadzam sie, mimo iz film odbieram jako bardzo dobry, brakowalo mi rozmow pomiedzy nimi

ocenił(a) film na 7
iskierka69

dokładnie tak samo.. ponadto mam wrażenie że Keith chciał przekazać coś jeszcze, ale jakby zabrakło filmu.. moja ocena? waham się.. 7/8