PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=227981}

Keith

2008
7,4 64 tys. ocen
7,4 10 1 64171
7,3 3 krytyków
Keith
powrót do forum filmu Keith

Wielu ludzi się złapie na tym filmie, szczególnie kobiety bo to straszny wyciskacz łez;) film jest ogółem dobry i przyjemnie się go ogląda, a do tego świetna muzyka, a ja sam mam słabość do filmów o nastolatkach, czasach liceum itp. itd. ale co mnie w nim urzekło jak cholera to Elisabeth Harnois, dziewczyna jest po prostu śliczna, twarz anioła:)

987

mocniejszym wyciskaczem łez jest film "szkoła uczuć " taka sama historia lecz zamienione role, a propo tego filmu jest bardzo łady szkolna miłość itd.

patrishiaa

Oglądałem Szkołę Uczuć, ale Keith bardziej mi się podobał :)

patrishiaa

Zgadzam się "szkoła uczuć", pomimo że starsza jest lepszym filmem ;D

ocenił(a) film na 9
Jabol92

Za cholerę nie zgodzę. Widziałam oba i Keith jest o niebo lepszym filmem niż Szkoła Uczuć . Mogę śmiało stwierdzić , że tutaj nie ma czego porównywać . W Keith'u (nie wiem jak to się odmienia , wybaczcie) aktorzy byli o wiele lepiej dobrani i nie było to aż tak przekoloryzowane jak w SzU . Kiedy oglądałam Mandy Moore , to wydawała mi się ona tak niesamowicie sztuczna , że film ani odrobinę mnie nie wzruszył . Za to piękna gra Jessiego i Elisabeth chwytała za serce . :)

iiiziii

chyba będzie się odmieniać w Kicie :D. Oba filmy są dość podobne, w sensie że są kolorowe i mimo że kończą się smutnie to jakoś w taki radosny sposób, ale w Keith (w kicie :D) ładniejsza aktorka gra i muzyka lepsza i nie jest aż tak cukierkowy:)