PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=227981}

Keith

2008
7,4 64 tys. ocen
7,4 10 1 64171
7,3 3 krytyków
Keith
powrót do forum filmu Keith

Kiedy na dvd?

ocenił(a) film na 9

Szukając w Googlach można znaleźć (chyba) czeską okładkę. NIe trafiłam jeszcze na angielską, a tym bardziej na polską. Wie ktoś może kiedy będzie?

ocenił(a) film na 10
ona116

Oficjalnego wydania DVD w PL nie było i nie będzie. Poczytaj tutaj jak szukasz lektora PL :)

http://www.filmweb.pl/film/Keith-2008-227981/discussion/Lektor,1547235

ocenił(a) film na 9
JustTomek

Szkoda :( Oglądałam już w necie z napisami, ale wolałabym mieć oryginał w domu xD

ocenił(a) film na 10
ona116

Zawsze można mieć "oryginała" inaczej ; )

ocenił(a) film na 9
ona116

A co z książką? Film nagrany został na podstawie opowiadania Rona Carlsona pt. "Keith" ze zbioru "The Hotel Eden". W Empiku jest chyba tylko angielska wersja tego, a ja poszukuję polskiej...

ocenił(a) film na 10
ona116

Obawiam się, że niestety, ale nie ma przełożenia na nasz język. Patrzę tak i jest tylko po angielsku... Ale zaglądając do ciekawostek jest napisane:
"Film jest oparty na krótkiej opowieści Rona Carlsona "Keith" z jego książki "The Hotel Eden"", więc to chyba nie jest cała książka temu poświęcona, no chyba, że źle łapię ; D

ocenił(a) film na 8
JustTomek

na internecie jest wersja lektor pl jak ktoś chce to tylko na pw dam link żeby nie było że szerze piractwo itp,a swoją droga skoro jest na necie pełna profesjonalna wersja to musiała być wydana prawda.

ocenił(a) film na 10
TheGoldi07

Już ktoś linki podał, a co do profesjonalnego wydania to zapewniam Cie głową, że nie ma! Po prostu ktoś zrobił z wersji ENG i audio z TV PL, oto recepta na to wydanie.