Waszym zdaniem, która scena w tym filmie była najpiękniejsza albo najbardziej wzruszająca?? Piszcie... ;))
1.Scena pozegnania
2.gdy Natalie sledzi go i mowi nad jeziorem,ze chce z nim byc
te co wymieniła yellow_truck_airlines (btw fajny nick;))
uwielbiam jeszcze tą scenę z ołówkiem, Keith ma świetną minę wtedy;)
Ja uwielbiam wszystkie sceny w tym filmie xD
Ale właśnie najbardziej mi się podobały sceny, które zostały już wymienione.
Szczególnie :
- scena z ołówkiem,
- scena pożegnania (bardzooo wzruszająca, zawsze tam płacze)
- scena, gdy Natalie wyznaje miłość Keith'owi nad jeziorem
- scena, gdy Natalie pakowała rzeczy Keith'a do walizki (wzruszające bardzo)
- scena, gdy Keith mówi Natalie, żeby zapomnieli o tym co sie wydarzyło bo ma Raffa, który jest dla niej dobry. Podobało mi się w tej scenie to, że Keith tak dobrze grał przed nią, bo gdy tylko wyszła z samochodu to zaraz zbladła mu mina.
- scena, gdy Keith mówi : Czy Duke jest sprawiedliwy, czy Europa jest sprawiedliwa? Mogę nawet nie dożyć Londynu, czy to jest sprawiedliwe? Kregle, to wszystko co mam... Kręgle. (ta scena jest rownież bardzo wzruszająca)
- scena, gdy Keith prawie by się stoczył z ciężarówką, a Natalie wtedy powiedziała : Oszalałeś! Mogłeś zginąć! A Keith: Nie mówiąc, co by się stało z ciężarówką. (hehe, fajny tekst xD)
najpiękniejsze sceny były jak ta dwójka była razem.. świetnie zagrali tą magię między nimi,siłę ich miłości.. strasznie podobał mi się ten film..
film normalnie 15/10 super genialny!
scena gdy dziewczyna wyznaje mu miłość (i ten jego gwałtowny ruch w jej kierunku)i oczywiście scena pożegnania, piękna;D
ja jeszcze dodam że fajna była też scena kiedy przyjechali [z kręgli?] i tam pod domem czekał na nią Raff i Keith powiedział coś w tym stylu: "Jest punktualny! Uwielbiam to w facetach! [Natalie zrobiła zdezorientowaną minę;>] Przychodzi zawsze na czas i jeszcze bardziej go pragniesz, baby!" Super to jest;] a potem jak ona poprawia fryzurę, Keith ma taką minę, smutną i rozżaloną...
i jeszcze jak się staczają we dwoje to on tak fajnie mówi to "Keith, get up, get up, Keith..." i "It's gonna go over" [sorki jak coś pomyliłam]
i tak btw, on ją wtedy trzyma za nogę? bo ona tak długo siedzi w tej ciężarówce, a on ma dziwnie rękę wygiętą, jakby ją trzymał;>
i oczywiście pierwszy pocałunek;> eh, zakochałam się w tym filmie;]]
najlepsze jest kiedy on mówi ze ja wydymał , a ona na to że sie z nim kochała... uuuuułaaaa <3 :D
Ona mu powiedziała: [...] make love with you[...],czyli kochałam sie z Toba...tu niezupełnie chodzi o zakochanie,ale to tez było xD.Sorry jak zły czas dałam. :P
chyba najwieksze wrazenia wywarla na mnie scena pozegnalna, gdy Natalie szepta mu na ucho ze sie z nim kochala.. i prosi go aby sprobowal jeszcze raz sie z nia pozegnac.. ahh :)
choc scena na skarpie gdy Natalie wyznaje Keithowi milosc i w tym momencie on sie odwraca lapie ja w objecia i sie zaczynaja calowac.. tez byla piekna :)
oh i jeszcze podobalo mi sie jak ciezarowka powoli sie zsuwala ze skarpy a ona sobie tym razem juz spokojnie (nie tak jak wtedy gdy to zrobil Keith) lezala z tylu i marzyla.. piekna melodia wtedy leciala:* a pozniej szybko wyskoczyla i zatrzymala :)
Właśnie obejrzałem ten film i jestem pod wielkim wrażeniem. Świetna gra aktorów, wspaniały wątek i fabuła, i ten soudtrack... Bardzo, bardzo wzruszający film, i chyba dawno takiego nie oglądałem. Szczerze polecam każdemu.
Mimo, że Jesse McCartney to gwiazda pop'u - w tym filmie pokazał, że nie jest tylko piosenkarzem pop, ale przede wszystkiem wybitnym aktorem.
Najlepsze momenty to oczywiście te, które już zostały wymienione wcześniej, ale chciałabym jeszcze dodać sceny, kiedy obok Natalie stoi puste krzesło, a moment później siedzi już na nim Keith;)
Scena, kiedy ona wyznaje mu miłość i kiedy się kochają, następnie pożegnanie i moment, gdy ona sama leży na tej ciężarówce- myślałam, że chce popełnić samobójstwo ;).
Poza tym świetne sceny humorystyczne, jak ta w szkole, czy w biurze :).
jak siedzi w ciężarówce w okularach i ma taką śliczna minę to najfajniejsze a najbardziej wzruszająca to scena pożegnania
Uważaj dobra? - Czy będę miał kłopoty?-Czy ukażesz mnie za to? Może będę musiała. Wiesz co myślę na ten temat. Słucha partnerze znasz umowę. Te ostre obcasy naprawdę sprawiały ból. Keith byłeś niedobrym chłopcem i teraz zapłacisz za to. Ooo.
Fajna była też scena kiedy Natalie pocałowała się z Raffem pierwszy raz i po drugiej stronie jeziora włączają się światła samochodu, a żółta ciężarówka odjeżdza
SPOILER!!!! A dla mnie najlepsza scena to była ta na samym końcu, gdy Keith mówi Natalie, że tak naprawdę nic dla niego nie znaczy, że wszystko zaplanował, że ją przele...ł, a ona mówi mu, że ona się z nim kochała (jego mina!) i karze mu powtórzyć co, po powiedział jej, ale on już nie ma odwagi. Jak dla mnie jest to jedna z najlepszych scen spośród wielu, wielu, wielu filmów, które oglądałam. Takie TOP10.