PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=227981}

Keith

2008
7,4 64 tys. ocen
7,4 10 1 64171
7,3 3 krytyków
Keith
powrót do forum filmu Keith

Waszym zdaniem, która scena w tym filmie była najpiękniejsza albo najbardziej wzruszająca?? Piszcie... ;))

_Cukierkowa_Dama_

Scena pożegnania najbardziej chyba ;)

ocenił(a) film na 9
_Cukierkowa_Dama_

1.Scena pozegnania
2.gdy Natalie sledzi go i mowi nad jeziorem,ze chce z nim byc

ocenił(a) film na 10
_Cukierkowa_Dama_

te co wymieniła yellow_truck_airlines (btw fajny nick;))
uwielbiam jeszcze tą scenę z ołówkiem, Keith ma świetną minę wtedy;)

ocenił(a) film na 9
_Cukierkowa_Dama_

tak,tak ołówek jest świetny
p.s dzieki xD

yellow_truck_airlines

Ja uwielbiam wszystkie sceny w tym filmie xD
Ale właśnie najbardziej mi się podobały sceny, które zostały już wymienione.
Szczególnie :
- scena z ołówkiem,
- scena pożegnania (bardzooo wzruszająca, zawsze tam płacze)
- scena, gdy Natalie wyznaje miłość Keith'owi nad jeziorem
- scena, gdy Natalie pakowała rzeczy Keith'a do walizki (wzruszające bardzo)
- scena, gdy Keith mówi Natalie, żeby zapomnieli o tym co sie wydarzyło bo ma Raffa, który jest dla niej dobry. Podobało mi się w tej scenie to, że Keith tak dobrze grał przed nią, bo gdy tylko wyszła z samochodu to zaraz zbladła mu mina.
- scena, gdy Keith mówi : Czy Duke jest sprawiedliwy, czy Europa jest sprawiedliwa? Mogę nawet nie dożyć Londynu, czy to jest sprawiedliwe? Kregle, to wszystko co mam... Kręgle. (ta scena jest rownież bardzo wzruszająca)
- scena, gdy Keith prawie by się stoczył z ciężarówką, a Natalie wtedy powiedziała : Oszalałeś! Mogłeś zginąć! A Keith: Nie mówiąc, co by się stało z ciężarówką. (hehe, fajny tekst xD)

paulla4

najpiękniejsze sceny były jak ta dwójka była razem.. świetnie zagrali tą magię między nimi,siłę ich miłości.. strasznie podobał mi się ten film..

ocenił(a) film na 7
paulla4

Nic dodać, nic ująć, wszystko co wymieniła paulla4 :).

ocenił(a) film na 9
_Cukierkowa_Dama_

cały film był świetny, praktycznie każda scena mi sie podobała ;)

_Cukierkowa_Dama_

film normalnie 15/10 super genialny!
scena gdy dziewczyna wyznaje mu miłość (i ten jego gwałtowny ruch w jej kierunku)i oczywiście scena pożegnania, piękna;D

ocenił(a) film na 10
_Cukierkowa_Dama_

ja jeszcze dodam że fajna była też scena kiedy przyjechali [z kręgli?] i tam pod domem czekał na nią Raff i Keith powiedział coś w tym stylu: "Jest punktualny! Uwielbiam to w facetach! [Natalie zrobiła zdezorientowaną minę;>] Przychodzi zawsze na czas i jeszcze bardziej go pragniesz, baby!" Super to jest;] a potem jak ona poprawia fryzurę, Keith ma taką minę, smutną i rozżaloną...
i jeszcze jak się staczają we dwoje to on tak fajnie mówi to "Keith, get up, get up, Keith..." i "It's gonna go over" [sorki jak coś pomyliłam]
i tak btw, on ją wtedy trzyma za nogę? bo ona tak długo siedzi w tej ciężarówce, a on ma dziwnie rękę wygiętą, jakby ją trzymał;>
i oczywiście pierwszy pocałunek;> eh, zakochałam się w tym filmie;]]

ocenił(a) film na 10
_Cukierkowa_Dama_

najlepsze jest kiedy on mówi ze ja wydymał , a ona na to że sie z nim kochała... uuuuułaaaa <3 :D

ocenił(a) film na 9
_Cukierkowa_Dama_

Ona mu powiedziała: [...] make love with you[...],czyli kochałam sie z Toba...tu niezupełnie chodzi o zakochanie,ale to tez było xD.Sorry jak zły czas dałam. :P

ocenił(a) film na 8
yellow_truck_airlines

chyba najwieksze wrazenia wywarla na mnie scena pozegnalna, gdy Natalie szepta mu na ucho ze sie z nim kochala.. i prosi go aby sprobowal jeszcze raz sie z nia pozegnac.. ahh :)

choc scena na skarpie gdy Natalie wyznaje Keithowi milosc i w tym momencie on sie odwraca lapie ja w objecia i sie zaczynaja calowac.. tez byla piekna :)

oh i jeszcze podobalo mi sie jak ciezarowka powoli sie zsuwala ze skarpy a ona sobie tym razem juz spokojnie (nie tak jak wtedy gdy to zrobil Keith) lezala z tylu i marzyla.. piekna melodia wtedy leciala:* a pozniej szybko wyskoczyla i zatrzymala :)

czarna404

nic dodać nic ująć, zgadzam się z Toba całkowicie :)

Kinia36

Właśnie obejrzałem ten film i jestem pod wielkim wrażeniem. Świetna gra aktorów, wspaniały wątek i fabuła, i ten soudtrack... Bardzo, bardzo wzruszający film, i chyba dawno takiego nie oglądałem. Szczerze polecam każdemu.
Mimo, że Jesse McCartney to gwiazda pop'u - w tym filmie pokazał, że nie jest tylko piosenkarzem pop, ale przede wszystkiem wybitnym aktorem.

ocenił(a) film na 8
_Cukierkowa_Dama_

Najlepsze momenty to oczywiście te, które już zostały wymienione wcześniej, ale chciałabym jeszcze dodać sceny, kiedy obok Natalie stoi puste krzesło, a moment później siedzi już na nim Keith;)

ocenił(a) film na 10
_Cukierkowa_Dama_

Scena, kiedy ona wyznaje mu miłość i kiedy się kochają, następnie pożegnanie i moment, gdy ona sama leży na tej ciężarówce- myślałam, że chce popełnić samobójstwo ;).
Poza tym świetne sceny humorystyczne, jak ta w szkole, czy w biurze :).

ocenił(a) film na 10
_Cukierkowa_Dama_

jak siedzi w ciężarówce w okularach i ma taką śliczna minę to najfajniejsze a najbardziej wzruszająca to scena pożegnania

ocenił(a) film na 10
sylwia1528

ale najśmieszniejsze jest to :

ocenił(a) film na 10
sylwia1528

Uważaj dobra? - Czy będę miał kłopoty?-Czy ukażesz mnie za to? Może będę musiała. Wiesz co myślę na ten temat. Słucha partnerze znasz umowę. Te ostre obcasy naprawdę sprawiały ból. Keith byłeś niedobrym chłopcem i teraz zapłacisz za to. Ooo.

ocenił(a) film na 9
_Cukierkowa_Dama_

Fajna była też scena kiedy Natalie pocałowała się z Raffem pierwszy raz i po drugiej stronie jeziora włączają się światła samochodu, a żółta ciężarówka odjeżdza

ocenił(a) film na 8
paulina107

SPOILER!!!! A dla mnie najlepsza scena to była ta na samym końcu, gdy Keith mówi Natalie, że tak naprawdę nic dla niego nie znaczy, że wszystko zaplanował, że ją przele...ł, a ona mówi mu, że ona się z nim kochała (jego mina!) i karze mu powtórzyć co, po powiedział jej, ale on już nie ma odwagi. Jak dla mnie jest to jedna z najlepszych scen spośród wielu, wielu, wielu filmów, które oglądałam. Takie TOP10.