PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=227981}

Keith

2008
7,4 64 tys. ocen
7,4 10 1 64171
7,3 3 krytyków
Keith
powrót do forum filmu Keith

Ocena filmu

ocenił(a) film na 8

Hmm... Zastanawiałam się, jak ten film został odebrany. Nie jest on popularny, nie zgarnął nagród, nie zagrał w nim jakiś znany aktor bądź aktorka, a mimo to zrobił on na mnie ogromne wrażenie. Co mogło spowodować, że film o tak [moim zdaniem] interesującej, choć może dość powszechnej fabule [chłopak zakochuje się w najładniejszej dziewczynie w szkole, jest chory, ona o tym nie wie, później ona się w nim zakochuje [...]. Kiedyś widziałam coś podobnego] nie zrobił wrażenia na krytykach, oraz samych oglądających. Moim zdaniem sama postać Keitha w tym filmie zasłużyła na zauważenie. Faktem jest to, że, być może, od strony technicznej film nie zachwycił, być może, gra aktorów pozostawiała wiele do życzenia. A jakie jest wasze zdanie na temat Keitha?

ocenił(a) film na 10
marika94

Jeden z moich ulubionych filmów, sama się dziwię, że nie jest znany. Jest bardzo... głęboki ;) Trzeba jednak go obejrzeć w powadze i skupieniu, nawet kilka razy, żeby do końca zrozumieć. Jak dla mnie to 11/10 ! Uwielbiam.

ocenił(a) film na 7
marika94

Sama mam problem z oceną. Film bardzo poruszający ale łącząc to ze stroną techniczną jak to określiłaś..to nie mogę dać więcej niż 7.