z takich filmów, ale skoro nawet bajka ma swój morał, więc nic nie stoi na przeszkodzie aby film był wart obejrzenia w każdym wieku.
Na pewno sprawdza się wśród nastolatków, ale przyznam, że jest na poziomie i podzielam Twoją opinię, że wart obejrzenia w każdym wieku.
Nie wiem, czy wyrosłam z "takich filmów". Może dlatego, że nie klasyfikuję filmów według wieku, czy też płci. Uwielbiam oglądać bajki, kocham fantasy i sci-fi i ...nie lubię melodramatów. A przynajmniej - nie przepadam. Ale ten film...Ten film mnie urzekł. Trafiłam na niego przypadkiem - chciałam obejrzeć kolejny odcinek Housa :P I...jak mam być szczera, to pierwsze 30 minut trochę mnie przynudziło. Ale, że zazwyczaj oglądam filmy do końca, to i temu dałam szansę. I nie żałuję! Nie uważam, żeby film ten skierowany był do nastolatków, a przynajmniej - nie tylko do nich. Ma on dosyć uniwersalną wymowę, jeśli o ramy wiekowe chodzi, przynajmniej dla mnie. Jestem nim naprawdę oczarowana. Dwójka, grająca głównych bohaterów spisała się świetnie. Szczególnie McCartney. Na pewno wrócę do tego filmu i na pewno zrobił on na mnie duże wrażenie.
Szczerze? Ja nawet nie wiedziałam kto to. Że to ten fenomen napisał tekst do hitu Leony Lewis. Ale, to już dygresja :P Trochę przejrzałam forum. Jakiś facet napisał, że film jest mało wiarygodny, bo żadna dziewczyna nie skusiłaby się na takiego dziwaka, jak Keith. Cóż - jak dla mnie, to świetny temat do dyskusji :) Ja z takim dziwakiem byłam 5 lat. Może dlatego ten film tak do mnie trafił? Bo jest trochę o moim życiu :)
nie no Keith jest dla mnie mega intrygujący, a ten kto to napisał nie zna się ;)
No widzisz - życie :) Mężczyźni kompletnie nie wiedzą, co podoba się kobietom. A przynajmniej - większość nie wie ;)