PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=227981}

Keith

2008
7,4 64 tys. ocen
7,4 10 1 64171
7,3 3 krytyków
Keith
powrót do forum filmu Keith

Oglądałam go 3 razy i za każdym razem podobał mi się coraz bardziej i za każdym razem byłam bardziej wzruszona nim. Chłopak, który grał Keitha zagrał po prostu genialnie. Nic dodać nic ująć. No zakochałam się w nim normalnie! *.* Dziewczyna też bardzo dobrze. Druga połowa filmu jest zdecydowanie ciekawsza i bardziej wzruszająca.! Po filmie długo nie mogłam dojść do siebie i kiedy sobie tylko przypomnę o tym filmie to rozmyślam, rozmyślam...

Agu888

hm, mam dokładnie tak samo. widziałam pierwszy raz - byłam bardzo wzruszona. ale im dalej tym bardziej ten film łamie mi serce. widziałam inne filmy o takiej tematyce, np. Szkoła Uczuć ale ten zdecydowanie najbadziej mnie poruszył. Myślę, że Jesse dobrze odegrał tą rolę, i dał nam możliwość zagłębienia się w tą historie. najbardziej wzrusza mnie moment, kiedy stoją na lotnisku i On mówi jej coś w stylu, że był już gotowy na to, co się wydarzy, a przez nią zapragnął mieć więcej czasu. Wtedy to normalnie czuje jak serce łamie mi się na pół :) i te wszystkie momenty, kiedy Nathalie broni się przed tym uczuciem, a zarazem widać jak bzikuje gdy nie ma go w szkole.. wzruszające.

Pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 9
beejbee

Dokładnie mam to samo! Jeszcze jest jeden moment kiedy łezka spływa mi po policzku, a mianowicie wtedy, kiedy on stał nad jeziorem a ona podeszła od tyłu i zaczęła mu mówić, ze 'nie ważne[...]' i jak on prawie się popłakał.. To było piękne :)

Agu888

tak, oczywiście... tam też rycze jak bóbr :D