...poprostu zrobili to dla chwili a ,że Keith na to wpadł to myślę, że związek tkwi w....
bowling-kręgle, float bowl-komora pływakowa (element gaźnika)W nim jest kula(pływak) dozuje przpływ paliwa,dzięki nij się silnik nie zakrztusi i pojedziesz:) ;)Keith- stary model furgonetki z gaźnikem był jego hobbym. Planował wycieczkę żółtym furgonem na zjazd starych furgonów. To było jego marzenie.Ponadto szalone rozdawanie kul z imionami wzbudzło interalcje u osób obdarowanych,zmuszło ich do refleksji:) KEITH postąpił tak z Natalie rozbudził w niej refleksje na temat włąsnego życia.On podarował jej gaźnik a ona Sama go skleciła, odpicowała furgonetke i wyruszyła w drogę spełniać własne marzenia i może też Keith'a.
Memento Mori? no pamiętał z pewnością. o tym jest cały film. ale Tobie chodziło chyba o "non omnis moriar'w tym przypadku.
Nie, chodziło mi dokładnie o to, co napisałem. Na pewno nie chodziło mi o non omnis moriar.
O_o
O.. To ciekawe. Błagam - wytłumacz - jak jest związana według Ciebie rzeczona scena z maksymą memento mori? Bo, jak przypuszczam, nie nadążam. ;)