ja znam wiele np: P.S. Kocham Cię, Słodki listopad, Pamiętnik, Szkoła uczuć, Remember me,Za wcześnie umierać, ... jak znacie to się podzielcie nimi lubię się wzruszać na filmach :P
to masz bratnia dusze tutaj bo ja również uwielbiam filmy które wypisałaś są super ale ja podpowiem o podobnej tematyce
które uwielbiam a które na pewno sprawia ze poczujesz ścisk w środku i łzę oku ze wzruszenia a może je już oglądałaś :
Siedem dusz / Seven Pounds, W pogoni za szczęściem / Pursuit of Happyness, The ,Wszystko za życie / Into the Wild ,Dom nad jeziorem / Lake House, The , Cudowne dziecko / August Rush, Zaklęci w czasie / Time Traveler's Wife, The,Kwiat pustyni , Mój przyjaciel Hachiko / Hachiko: A Dog's Story,Ciekawy przypadek Benjamina Buttona / Curious Case of Benjamin Button, The,Tristan i Izolda / Tristan + Isolde,
No większość z nich oglądałam tylko dwóch nie kojarzę (co nie oznacz ze ich nie widziałam). Filmy SUPER uwielbiam takie klimaty. No i chyba naprawdę jesteśmy Bratnymi duszami ;))... Pozdrawiam a jak jeszcze wpadnie ci do głowy jakiś tytuł to napisz...
może Moi Chłopcy - The Boys Are Back (2009) tez dobry film połowicznie smutny życiowy ale i z elementami które pozwalają na świat spojrzeć z innej strony ,pojawiają się i wesołe momenty które tłumią atmosefere żalu i smutku
JustTomek:
Mamy bratnie dusze.Mogę codziennie oglądać "Most do Tera..." i zawsze się na nim poryczę :)