PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=227981}

Keith

2008
7,4 64 tys. ocen
7,4 10 1 64171
7,3 3 krytyków
Keith
powrót do forum filmu Keith

Gra aktorów pozostaje wiele do życzenia,..Nawet jak koleś mówi dziewczynie,że jest chory,to wszystko rozgrywa się taj jakby rozmawiali o tym,co na śniadanie. Porównajcie ze "szkołą uczuć".taki film bardziej dla nastolatków z jakąś tam smutną historią. totalnie mnie film nie zainteresował.

anettag

zgadzam sie z Toba, pobralem go i obejrzalem, tylko ze wzgledu na ocene.
Teraz wiem jaki przedzial wiekowy osob ocenia na "filmweb" kiedys oceny filmow na tej stronie byly wiarygodne, teraz nie ma sesu sie tym sugerowac.

ocenił(a) film na 8
anettag

Ze wszystkim się można zgodzić, bo dyskusje na temat tego "dlaczego ten film ma taką wysoką ocenę?" trwały tu już dużo wcześniej, ale co do gry aktorskiej...? Moim zdaniem główni aktorzy świetnie odegrali te role. Nie wiem, co można im zarzucić.. Mówisz, że koleś informuje ją, że jest chory? Nie było czegoś takiego w filmie, tak przy okazji. A ich rozmowa na temat tego, że on umiera była tak lekka i żartobliwa...bo właśnie on taki był! To cały sens tej historii.
Oczywiście film się może nie podobać z wielu powodów, jednak uważam, że w swojej klasie wagowej jest mistrzostwem.

anettag

oczywiście każdy ma swoje zdanie, jestem wręcz kinomaniaczką i ten film zaliczam to jednego z najlepszych jakie oglądałam... ma w sobie jakieś większe przesłanie, nie tylko miłość i śmierć. jest w nim coś wyjątkowego i uważam że na tą ocenę zasługuje. ale nie każdemu się taki typ filmu podoba co nie znaczy że film od razu jest do bani...