PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=227981}

Keith

2008
7,4 64 tys. ocen
7,4 10 1 64171
7,3 3 krytyków
Keith
powrót do forum filmu Keith

o boozeeee !

ocenił(a) film na 1

jaaaki ten film jest cudownyyyyyyyyy !!!!! plakalam na ostatniej scenie !! i ten ator aaaaaaaaaaaaah!

oczywiscie zartuje film o dupie marynie

nike55555

i co lepiej Ci? :/ napisz, że Ci się nie podobał, a najlepiej jeszcze dlaczego, a nie wypisujesz jakieś durne komantarze

ocenił(a) film na 1
ladyinred_90

wiesz co ? czuję jak kamień spadł mi z serca.! ale jak wolisz : film nie podobał mi się ponieważ był nudny, i nudny i nudny. po drugie był za długi po trzecie śmieszne sceny były żałosne. o, zobacz ile sie nazbierało ! mogę więcej xd

ocenił(a) film na 10
nike55555

za długi? w takim razie jak określisz długość trwania np. czasem słońce czasem deszcz?
wymienisz te śmieszne sceny co to niby były żałosne?
a że nudny to już sprawa gustu. mnie tam nie nudził w ogóle.

ocenił(a) film na 1
akcja

co do czasem słońce.. - film ma ok 200 min dokładnie 210 . widisz akurat go mam ;D a co do śmieszno-żałosnych scen - ta na chemi naprzeciw 2 przyjaciółek albo w tym biurze (chyba) nie pamiętam dokładnie bo film oglądałam 12.lipca pamiętam jedno - ten film to lipa xd

ocenił(a) film na 10
nike55555

chodzi mi o to że Keith ma TYLKO 93 minuty i w porównaniu do innych filmów wcale nie jest długi.
scena na chemii mi się bardzo podobała, a w scenie w biurze nie podobał mi się aby fragment jak Natalie powiedziała "co za małpa" albo "małpiszon", bo miała dziwną minę. ale to w sumie jedyny fragment, który bym zmieniła.
no cóż, każdy ma własne zdanie^^

ocenił(a) film na 1
akcja

mhmh. maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasz rację.

nike55555

aha no ok, przynajmniej wiem co Ci się nie podobało

ocenił(a) film na 9
nike55555

Pewnie wolisz coś w stylu Harry Potter... co ??
sorry, ale jak masz zjeżdzac film to lepiej w ogóle nie komentuj...

natalia100

Ja uwielbiam Harry'ego Pottera i ten film też mi się podoba. A Jesse jest taaaki słodki xD

ocenił(a) film na 1
natalia100

natka twój koment jest taki dziecinny ;DD lepiej dowiedz sie od starszych na czym polega forum !!xD a poza tym masz coś do harrego ?!

ocenił(a) film na 9
nike55555

Ej ludzie, nie chce sie kłócić. Jak ktoś lubi Harry'ego to ok, nie mam nic do niego. Nike55555 - mój komentarz jest dziecinny, tak? a to wyjaśnij mi co w nim takiego 'dziecinnego'? Raczej wyraziłabym sie tak o Twoim pierwszym - na początek piszesz o tym, jaki ten film jest wspaniały itp, a drugie zdanie : o dupie maryny... sorry, ale to troche bez sensu (?!) Wyrażaj swoją opinie, masz do tego prawo, ale(bez urazy) rób to w ten sposób, żeby czytający wiedzieli o co chodzi... pzdr ;)

ocenił(a) film na 1
natalia100

haha, nie wiesz co w nim było dziecinnego ? hmm pomyślmy .. "jak masz zjeżdżać film to go lepiej nie komentuj" - nie mówcie nic złego o moim ulubionym filmie bo i tak nie słucham ! sialala jak mała dziewczynka . i jak narazie wszyscy zrozumieli MÓJ koment, tylko ty jesteś jeszcze w tyle ;)

ocenił(a) film na 9
nike55555

strasznie sie czepiasz, wyluzuj nike55555, ja nie chce sie kłócić...

ocenił(a) film na 1
natalia100

ja ? ależ ja sie nie czepiam tylko odpowiadam po mojemu ;o ;D

natalia100

ej ja uwielbiam Harrego!! chociaż filmy są trochę nieudane, ale to moje zdanie...

ocenił(a) film na 7
nike55555

e tam, film wzbudza konftowersje i nie wszystkim musi sie podobac - maja takie prawo ;) jak dla mnie tez troche niezrozumialy ale biorac pod uwage obrot spraw i role glownego bohatera , to podobal mi sie.

ocenił(a) film na 10
nike55555

nie zrozumiałaś filmu i to wszystko...
jeśli uważasz ze scena np. w sali od chemii była żałosna...to gratuluje wspaniałego wyczucia...

film wspaniały ;]
takie jest zdanie moje i zapewne krytyków, więc twoje zdanie temu filmowi opinii nie zmieni ;]

Pozdrawiam ;]

ocenił(a) film na 1
adastar93

"zapewne krytyków" hahahahaha śmieszne.

ocenił(a) film na 10
nike55555

Mi ten film też się bardzo podobał . Tobie nie musiał . Jeden z najsmutniejszych jakie oglądałam . Film daje do myślenia .
Tylko trzeba go zrozumieć .

Pozdrawiam.. ;p