Znacie jeszcze jakieś filmy typu "Szkoła uczuć", "Keith", albo może "Dziewczyna i chłopak wszystko na opak" (Flipped) ;) ?
Polecam film "Wciąż ją kocham", lecz moim zdaniem jego koniec był troszkę zbyt naciągnięty, ale jak kto lubi :)
Charlie St. Cloud
Szansa na sukces ( i w ogóle filmy z hilary duff)
Tristan + Isolde - super
Tres metros sobre el cielo -super
Córka Russellów
Jeden dzień - super
Listy do Julii - fajne
Idealnie niedobrana para - fajny
Z filmów wyżej wymienionych znam tylko Szansę na sukces, ale kompletnie mi się nie podobał. Charlie St. Cloud mam zamiar obejrzeć niedługo :)
Charlie St. Cloud jest dobry, ale ten film miał super fabułe czegoś w nim mi brakowało :)
hej
pewnie wyda wam to się trochę dziwne ze facet dolacza do takiego tematu na temat melodramatu jednak coś mnie rusza tam w środku ogladajac tego typu filmy :) znaczy sie malo obejrzalem melodramatow bardziej komedie romantyczne, ale mam dość już happy-end'ów w hollywood'zkim stylu :)
Obejrzalem Ketih'a i przyznam że jest dobry chociaż koleś ktory gral tytulowa role mi nie pasowal ponieaz jego mimika twarzy ograniczala sie tylko do paru pozycji, moze i tak to mialo wygladac jednak ja niezostalem przekoanany.
Ale mniejsza o to, dolaczylem do dyskusji poniewaz chcialbym zebyscie mi polecili filmy bardziej w moim wieku (24l) bo propozycja na gorze ("Dziewczyna i chłopak wszystko na opak" ) calkowicie nie dla mnie. :) Nie mam za bardzo czasu na ogladanie a jak mam to wiadome jest to ze niechcialbym go zmarnowac.
Dodam że pasują mi szkolne klimaty bo miło jest powspominac czasy liceum oraz najlepiej jakby to byl film w podobnym stylu, czyli on/ona biedna a druga z pary slawna i popularna (szkoła uczuć, cała ona, )
bardzo dziekuje z gory za pomocne wpisy
Jeden Dzień, Restless - oczywiście;) Dobry jest też stary, ale chyba wartościowy ' Virgin Suicides' :) . Dodam '500 days of summer', bo klimat tego filmu jest naprawdę spoko, choć może to nie melodramat;) I może 'The art of getting by' czyli 'Sztuka dorastania' - nie tak melodramatyczne, ale ciekawe:) A sama chętnie zapytam się o więcej tytułów - ktoś coś poleca?:) 'Keith' był naprawdę poruszający...
jeden dzien, dzieki, cos takiego szukalem, wogole to uwazam ze anne to najlepsza aktorka jak dotychczas od paru lat, jest niesamowita, a w nedznikach mistrzostwo swiata! polecam od siebie milosc i inne uzywki
ja zdecydowanie mogę polecić filmy koreańskie: http://www.filmweb.pl/film/O-jik+Geu-dae-man-2011-630088/discussion/O+Bo%C5%BCe% 21+My%C5%9Bla%C5%82am+%C5%BCe+to+ajka%C5%9B+zjeba+b%C4%99dzie+.,2234904 piękny film! Albo http://www.filmweb.pl/film/Nae+meorisokui+jiwoogae-2004-123869# to coś w rodzaju 'Pamiętnika' ;)