PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33200}

Kill Bill

Kill Bill: Vol. 1
2003
7,4 384 tys. ocen
7,4 10 1 384468
7,9 92 krytyków
Kill Bill
powrót do forum filmu Kill Bill

Czy ktoś wie jak sie nazywa muzyka która leci w scenie w której Uma Thurman ogląda miecze u Hattori Hanzo??????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????? ?????????? Nie ma tej muzyki w soundtracku

Buker7

To Lilly Chow Chow "Kaifukusuru Kizu" :)

Miss_M_Cullen

A w razie jakichś trudności ze znalezieniem mogę ją przesłać mailem.

ocenił(a) film na 9
Miss_M_Cullen

Wielkie dzieki, juz sobie słucham;)

Buker7

Nie ma za co :)

ocenił(a) film na 9
Miss_M_Cullen

Bardzo proszę w miarę możliwości o przesłanie tego kawałka również do mnie :)) Z góry dziękuję :)
Mój adres: ahnar@op.pl

ocenił(a) film na 9
Miss_M_Cullen

Ja rowniez bym poprosi o ten kawelek jesli o jeszcze posiadasz. listek1985@o2.pl z gory dzieki=)

Miss_M_Cullen

mi się raczej wydaje, że chodzi o Gheorghe Zamfir - Einsamer Hirte - piosenka, która idealnie pasuje do tej scenerii... lepsza juz być nie mogła.

ocenił(a) film na 9
dream1

Kawałek "Einsamer Hirte" jest już w momencie, jak Hattori Hanzo mówi Pannie Młodej, że zrobi miecz śmierci. A ten, w którym ona ogląda miecze jest inny.

ocenił(a) film na 9
ahnar

już wysłałem chyba tobie ten kawałek. Odebrałes?

Buker7

http://www.wrzuta.pl/audio/qR7LqkWODJ/zamfir_-_kill_bill_vol._1_soundtrack_-_14_ -_the_lonely_shepherd

to link . w sciągnąć mozna ze strony www.zrzuta.eu

Buker7

uwaga!! będzie cytat! ;)

# Utwór, który słyszymy w tle gdy Czarna Mamba ogląda miecze Hattori Hanzo pochodzi z japońskiego filmu "Riri Shushu no subete" ("Wszystko o Lily Chou-Chou"). Początek "Riri Shushu.." ryzgrywa się właśnie na Okinawie - wyspie, na którą przybywa główna bohaterka by odwiedzić Hanzo.

możesz sobie zweryfikować ;P ja uwielbiam 'Bang Bang' Nancy Sinatry ;]