bo obejrzałam jedynie 8 minut. Humor strasznie naciągany i sztuczny. Nie dałam rady obejrzeć dalej/ do końca....
no to jak obejrzałaś tylko 8 minut to sie nie wypowiadaj. Przez 1wsze 8 min nie było akcji nawet, a ty piszesz ze humor strasznie naciagany i sztuczny. Kolejnym razem radze wypowiadac sie na tematy w ktorych moze sie mowic rzetelnie, a nie paple w internecie co slina na jezyk przyniesie.
jak się kręci taki film to przez pierwsze 8 minut już powinien powalać i zachęcać do oglądania ... i nie musi być akcji, aby był humor .... uwielbiam ludzi, którzy nie potrafią nawet podyskutować, tylko od razu naskakują w stylu: weź się nie wypowiadaj itd.... Film jest niskich lotów i nie tylko ja tak uważam.
zobaczyc caly film trzeba oceniac. czy ksiazke tez takie półmózgi jak Ty oceniaja po pierwszych 8 stronach ?
a czy ja oceniłam film, dałam jakąś notę? i nie obrażaj mnie. Z takimi jak Ty nie da się dyskutować.
napisalas, ze humor strasznie naciagany i sztuczny.... wiec ocenilas film. nie ogladasz calego nie oceniaj, nie wypowiadaj sie. zreszta co sie dziwic, twoj gust widac po twoich ocenach :DD filmy kaszany typu wall-e 10/10 wiec nie mamy o czym rozmawiac. bezguscie filmowe.
O gustach się nie rozmawia ani nie dyskutuje - każdy ma inny. Napisałam, że przez pierwsze 8 minut film nie powalił humorem ani oryginalnym pomysłem - bohater z wąsikiem hitlera.... Napisałam o wrażeniu. Widzę, że nie potrafisz dyskutować na poziomie, tylko atakujesz i krytykujesz prywatnie osobę. Jeśli Tobie się podobał to ok, widać lubisz płytkie gagi. A Walle był pięknym filmem. Wracaj do swoich spraw i nie zawracaj mi głowy, bo szkoda mi czasu na Ciebie.
No to nie odpisuj. Obejrzałas 8 minut filmu w tym 2 minuty napisy i krytykujesz humor filmu. Przez takie osoby ludzie nie beda chcieli tego ogladac. Wasik Hitlera byl akurat bardzo dobry i cale kino smialo sie, wiec moze nie zrozumialas zartu, niezdziwilbym sie :)) Masz plytki gust filmowy i na tym konczmy dyskusje. A ty zamiast ogladac ciekawe filmy, ktore wymagaja choc troche wysilenia mózgu ogladaj glupiutkie filmy bo je zrozumiesz.
Podzielam zdanie Karymnaty, film na siłę próbuje być śmieszny. Wszystko to już gdzieś widziałem i nic odkrywczego w tym filmie nie było. t.cold.meat podaj jakieś argumenty przemawiające za tym, iż ten film wart jest obejrzenia, bo czytając Twoje żenujące wypowiedzi dochodzę do wniosku, iż Twój rozwój intelektualny zakończył się na szkole podstawowej. Uczestniczysz w dyskusji dotyczącej filmu, więc ataki personalne zostaw poza forum publicznym.