PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=659015}

Królowie lata

The Kings of Summer
2013
6,7 39 tys. ocen
6,7 10 1 39428
7,1 34 krytyków
Królowie lata
powrót do forum filmu Królowie lata

Właściwie mógłbym zakończyć temat, ale dodam jeszcze że jak na film typowo przygodowy, nie powinien zanudzać, jak ten. To tak, jakby komedia smuciła, a dramat bawił.

NIE POLECAM.

ocenił(a) film na 7
krisimovie

Ja śmiałem się przez pół filmu więc wnioskuję, że poczucie humoru było dla Ciebie za trudne ;) Biaggio był genialny, ojciec wrzucał dobre komentarze a cały film był przygodą, którą prawie każdy z odrobiną wyobraźni by chciał przeżyć za dzieciaka... jedynie wątek dziewczyny trochę zbyt sztampowy, ale reszta trzymała poziom moim zdaniem. Peace!

ocenił(a) film na 2
butcher_fw

Tak, tak... niestety naukę śmiania się z gówna owiniętego w papierek jeszcze przede mną, liczę że pomożesz mi w tejże sztuce, o wielki sensei!!!??
Ogólnie, to pewnie mało podobnych filmów widziałeś, jak też i mało w dzieciństwie przeżyłeś przygód, a la domek na drzewie (i upadek z niego), i mnóstwo innych domków, pieszych wycieczek, budowania tam, ganiania za dzikimi zwierzętami i wielu innych przygód.
Nie wiem czy po prostu mieszczuch z Cb, czyś przyjaciół nie miał. W sumie, to w mieście też można wymyślić zabawy... chyba.

ocenił(a) film na 7
krisimovie

Pomogę pomogę... chętnie też wezmę Cię za mentora - błagam pokornie o przyjęcie mnie na ucznia - abym mógł przeżyć trochę przygód. Mentor się przyda, jakoś zniosę towarzystwo 2w1 czyli mentora i buraka... damy radę! ;)

Dobra, pomijając naszą tępą gadkę, która nic nie wnosi oprócz kolejnej porcji wymiocin w necie i wracając do głównego tematu to film...no qrde miał coś w sobie. Biaggo i ojciec Joe byli całkiem wyraźnymi charakterami, którzy byli podstawą filmu jak dla mnie...

Jedynie wątek 'kobiecy' był tak przewidywalny, że po samym tytule można go było obstawiać w ciemno, ale dało się go jakoś znieść...

Film nie jest ambitny ale i nie spodziewałem się tego po nim, dlatego i odebrałem go mocno pozytywnie...

Peace!

ocenił(a) film na 6
krisimovie

Dokładnie,zgadzam się w 100%%%,spodziewałem się dobrego filmu przygodowego,a tu rozczarowanie,w sumie dobry pomysł na film,ale wyszło zupełnie bez polotu,i pomysłu na dalszą akcje,więc oceniam 6/10,i też nie polecam,no chyba że ktoś się bardzo nudzi ;D