29 listopada 2019 dostaniemy kontynuację tego wspaniałego filmu.
Dlatego postanowiłem wrócić do kochanej "jedynki" która pokazała że potrafię się zakochać osobie która niestety nie istnieje, oczywiście chodzi o Else która wspaniale została stworzona pod każdym względem idealnie.Disney pokazał pazur że potrafi zrobić film na miarę XXI wieku.
I know just how you feel ;) Sam miałem obsesję na tej postaci... która długo, długo się nie kończyła :P
Hehe, wreszcie jakaś bratnia dusza :D. Mam w 100% to samo, Elsa to moja ulubiona filmowa postać biorąc pod uwagę wszystkie produkcje(nie tylko animacje) jakie obejrzałem i raczej nie prędko się to zmieni. Ale to jest właśnie magia Disneya, że potrafią stworzyć komputerowo postacie które umieją całkowicie zmienić pogląd na świat mimo tego, że są fikcyjne. Ale nawet patrząc całkiem obiektywnie, Elsa to jedna z najciekawszych charakterów Disneya w historii i bez niej całe Frozen byłoby po prostu jałowe. Szkoda, że jest wszędzie upychana i przez to mało kto dostrzega głębię w tej postaci, a po prostu przed oczami ma od razu milion przedmiotów z jej podobizną.