Dla mnie zwiastun jest zachęcający :) Bardzo spodobały mi się urywki z trailera i z chęcią wybiorę się do kina. Jeszcze trochę trzeba poczekać ale jestem pewna, że warto :)
Mnie zainteresował bo lubię Koterskiego i jeszcze Cezary Żak gra a on zawsze dobrze gra :) Może być cos innego, zawsze byliśmy dobrzy w tym gatunku filmowym, ciekawa jestem wrażeń po obejrzeniu
Dla mnie również! Czekam na ten film od dłuższego czasu, obsada jest świetna, więc odliczam dni do premiery ;)
Misiek to świetny, niedoceniany aktor! Mam spore oczekiwania wobec filmu i czuję, że się nie zawiodę :D Pójdę na seans od razu w dniu premiery ;)
Mam nadzieję, że data premiery nie zostanie zmieniona, bo mega ciekawi mnie ten film. Zwiastun jest fajny, obsada również.
Trailer fajny, ciekawa obsada, to sie może udać:) Jestem ciekawa jak Koterski poradzi sobie w tej roli. W zwiastunie rozśmieszył mnie kilkoma tekstami.
Zwiastun jest na prawdę zachęcający, równie zachęcająca jest obsada filmu. Ciekawe zestawienie aktorów, więc czekam na premierę ;)