Nie znam twórczości rapera, ale gra aktorska, którą zobaczyłam na ekranie była naprawdę świetna! Koterski to prawdziwy mistrz swojego pokolenia :D Polecam każdemu
biedy trol z produkcji, myslacy ze takie wpisy coś dadzą :((( Bys chociaz z miesiac wczesniej konto zalozyl i napisał z 3 posty w innych wątkach. Żenada
W sumie ja się zgodzę, że Koterski zagrał bardzo przyzwoicie. Przy scenach z jego udziałem film jest przyjemny do oglądania, szybko płynie. Tylko postać Koterskiego ginie w połowie filmu i później wszystko traci logikę, jest nudne i jakoś totalnie chaotyczne.
W ogóle ten film jest tak źle zrealizowany, że szok. Sceny akcji jakoś absurdalnie wypadają. Początkowy pościg ultra powolny jest i zwyczajnie dziwny. Scena w lesie z dzikiem to totalny chaos, nie wiadomo, gdzie kto jest, jakim cudem to się stało, jak mu się udało strzelić? Jak im się udało dogonić? Jakim cudem nawet poduszki się nie włączyły? No i nakręcono to tak, że każda scena wygląda, jakby przynajmniej jednego dodatkowego ujęcia w niej brakowało.