Zdecydowanie fajna rozrywka. POKocham polskie kino raperskie , jelsimożna tak powiedzieć, no dobrze się to ogląda!
Lekkie pomieszanie w scenariusze jest, ja kilka rayz sie pogubiłam jakby, ale klimat, muzyka i przecudownie smieszne dialogi nadrabiają
to prawa tez miałam moment, że niewiek kto do kogo strzela, ale muzyka i humor świetne. Dużo intensywnie mega emocjonalnie
film jest odjechany i to mi sie tak kozacko podoba
Dużo zaskoczeń strzelania i nutka romantyzmu
Co wy boty pier*olicie, ten film to 0/10, wyszedłem pod koniec bo nie mogłem wytrzymać tej żenady. Opłacone wpisy, wstyd!!!!!
Może są ludzie, którym ten film się zwyczajnie podobał. Nie każdy zawsze celuje w górnolotną rozrywkę na poziomie produkcji festiwalowych
Dużo się dzieje na ekranie. Obsada też nie zawodzi. No i młody koterski... warto zobaczyć jak się stara zagrać kozaka :D
Wg mnie film jest spoko. Nie rozumiem hejterów, którzy w każdym polskim filmie na siłę doszukują się paździerza xD
Ten film coś w sobie ma, muzy zgrywa się z klimatem i ten róż na plakatach i przez taki pryzmat trochę go oglądałam. Nie można do komedii romantyczno/sensacyjnej z rapem w tle podchodzić zbyt poważnie, no trzeba trochę wyluzować, to pewne :-)
Dzieje się! fabuła mocno zakręcona i faktycznie na początku nie wiedziałam o co chodzi, jednak potem w całej fabule się odnalazłam i było dobrze. Świetnie się zrelaksowałam!
Muzyka dla mnie sztos! Spodziewałam się samego rapu, ajest bardzo róznorodnie. Pozytywne bardzo, bo jednak obeznanie kulturowe w różnych gatunkach muzyki szanuję. ;)
Wczoraj bardzo spontanicznie wybrałam sie z kumplami na ten film i nie było źle. Nie przepadam za tym gatunkiem ale byłam pozytywnie zaskoczona bo i nóżka do muzyki sobie tuptała , pośmiałam sie i Koterski w swoim żywiole, było ok .