PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=846165}
4,2 12 tys. ocen
4,2 10 1 12265
2,8 14 krytyków
Krime Story. Love Story
powrót do forum filmu Krime Story. Love Story

Nawet myślałam, ze palkat to zart, ale jednak miłosc do Miśka koterskiego i ogólna ciekawośc histrii rapowego filmu - poprzednie wyszły dobrze! Zwycięzyła i byłam w kinie już 11 lutego.
Jest ogień, sztos zdjecia, aktorzy, klimat, nawet jak sie nie jest fanem Kaliego, a ja nie jestem znam, szanuję, ale szczególnie nie słucham hh.
Dobry film, dobra rozrywka.

nowinka_filmweb

no plakat jest... przykuwajacy uwagę, ale film mi sie podobał na maxa, tak jak porceder zresztą

nowinka_filmweb

Film jest też troche kiczowaty, co już zwiastun zapowiada. Co nie zmianie fakty ze świetnie się bawiłam w kinie. Kali robi dobrą muzykę, aktorzy mi podpasowali, jazda bez trzymanki pod katem scen gangsterskich i na to żartów.

nowinka_filmweb

ale plakat się wyróżnia a to ważne zwrócic uwagę! Film zaduzo przemocy troche jak dla mnie, ale poza tym super aktoryz, muzyka cała historia

nowinka_filmweb

Zgadzam się, jak KOMEDIA (romatyczno) gangsterska, to wiadomo i na różowy musi być i w idealnym terminie dana (walentynki byly) zaraz 8 marca, ja wybiorę się chyba jutro, po po covidach możemy już wyjśc...Mnie sie plakat podoba, taki z jajem... mimo, ze fanka różowego akurat nie jestem.

nowinka_filmweb

Film wyszedł bardzo dobrze. Plakat moze faktycznie do najlepszych nie należy, ale pokazuje całą ekipę, która bardzo zachęciła i dobrze, ze się sumienia posłuchałem :D