Polskie napisy dostępne, mojego autorstwa. Po więcej info zapraszam na fb.com/AzjaFilm i AzjaFilm.net :)
Ja też nigdy nie mogłem się do niego przekonać, biorę ten film w ciemno. Jakby co będę miał wytłumaczenie, że oglądałem tylko dla mundurków, bo jak wiesz horror to też nie moja bajka.
Myślałam, że po Tokyo Tribe już gorzej nie będzie.. :/
Ale mundurki Cię nie zawiodą! ;D
Ja jeszcze nic od niego nie oglądałem. W każdym jego filmie było coś co mnie odrzucało, a tu mam pewną gwarancję właśnie :D
Himizu sobie kiedyś obejrzyj-najbardziej "normalny" spośród jego filmów moim zdaniem
Fumi Nikaido tam jest, od niej zawsze bije psychozą, ale skoro mówisz, że "normalny" to będę pamiętał. Filmy SABU także nie są w moim guście, a takie "Usagi Drop" idealnie trafiło w mój gust:)
Najbardziej normalny z nienormalnych ;) tak że w ostateczności, jeżeli już od czegoś zaczynać to lepiej od tego. Taaak nieszczęsna Fumi :) czyli jednak znalazłeś element psychozy bez oglądania
Na Boga mundurki nie maja tu najmniejszego znaczenia w tym filmie, sa tylko tlem, sama historia sama w sobie jest niesamowita, sposob filmowania, muzyka, paluszki lizac. O jednym filmie ono mozna rozprawiac latami. Nie ma sobie rownych jesli chodzi o japonskie kino i poziom poszczegolnych filmow.
Wiem, że są tłem, ale poza tym nie ma chyba nic w tym filmie co mogłoby mnie zainteresować, musisz mnie zrozumieć, że nigdy nie podobał mi się styl Sono tak jak koleżance powyżej i tyle. Teraz jest okazja to zmienić, czy się to uda, zobaczymy.
Jak lubisz flaki, to na pewno Ci sie spodoba:) Ja was nie rozumiem, po co ogladacie cos co wam sie nie podoba, majac taki wybor:) Przeciez mundurki masz co w 3 japonskim filmie nie wspominajac o dramach :)
Flaków nie lubię. Film zobaczę po prostu z ciekawości. Tutaj jest bardzo fajna obsada, lepsza niż w poprzednich częściach.
Ale wlasnie Sono zatrudnil tu malo znane aktorki bez znaczacych rol, to bylo celowe zamierzenie rezysera:)
A tam dupa znane, z produkcji klasy b i c, u tego rezysera nigdy nie gra nikt przypadkowy:), wszystko jest przemyslane:) Sono udalo sie wydobyc z kochanej niemeczki Rinki Triendl ostatnie poklady talentu:)
Ale i tak Erina Mano jest z nich wszystkich najbardziej znana. Poza tym wcale nie uważam Sono za geniusza.
Nie musisz uznawac Sono za geniusza Damarze :) Wystarczy, ze dla mnie jest geniuszem w kazdym wyrezyserowanym kadrze :)
http://www.filmweb.pl/film/Riaru+onigokko-2008-376378
Dlatego ta wersja Sono jest wyjątkowa bo są same Japonki. 5 poprzednich robił kto inny i nie miał też takiego budżetu, sam pomysł nie jest Sono, nie wiedziałeś? :)
Jakie same Japonki szlachetny Damarze :)? Do glownej roli zatrudnil NIEMKE , nie nazwisko to jej narodoosc :)! Wersja Sonoo jest wyjaytkowa bo nakrecil ja Sono, Mistrz Sono, zwany rowniez zwyrolem :)
Tylko blagam nie zachowuj sie jak dziecko, jak Baby Black, i nie dawaj 1:) bo obnizysz note swietnemu filmowi tak jak ona, po prostu obejrzyj i nie oceniaj. A jest co podziwiac.
Jeszcze żadnemu filmowi nie dałem 1, a że jestem bardzo łagodny małe szanse, że tak się stanie :) Idę oglądać...