5,4 54 tys. ocen
5,4 10 1 53895
3,8 16   krytyków
Legion
powrót do forum filmu Legion

ocenił(a) film na 8

Bardzo fajny i nie rozumiem dlaczego ma taka niska ocene. Polecam

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) film na 9
johnfifa

dokładnie tak, świetny film.

annikki27

Świetne to były tylko efekty specjalne xd fabuła jak wiadomo kiczowata xd

ocenił(a) film na 10
David_Haye

Film był troszkę za mało rozbudowany ale ogólnie moim zdaniem dobrze to wypadło. Miejscami można było sie wystraszyć, klimacik się tworzył. No i babcia rulez. :D

ocenił(a) film na 1
Mateo_SF

Jeśli ten film byłby parodią to rzeczywiście - dobry. Ale nie mam cienia wątpliwości że to niestety na serio...

użytkownik usunięty
Traficjam

Też nie wiem czemu taka niska ocena. 8/10

użytkownik usunięty
Mateo_SF

Efekty świetne, ale fabuła i teksty na pewno do rozbudowanych nie należą.

Mateo_SF

Był troszkę za mało rozbudowany, ale i tak jest arcydziełem? o_O

Niestety, ale to kicz o tak prostej (prostackiej?) fabule, że tylko się zastanawiałem, który z bohaterów popełni jakieś głupstwo. Uwielbiam zbuntowane nastolatki, które od tak rzucają się z pistoletem na demony, wręcz kocham potwory, które zamiast przywalić, ugryźć, cokolwiek, najpierw mówią "nabrałem cię", "teraz cię mam" oo__OO... Wszyscy zachowywali się tak nienaturalnie i głupio. Może też byli opętani -_-

Ach, Paul, dlaczego Ty tam zagrałeś?

Co do efektów specjalnych, to były kiepskie. Nienaturalność ruchów postaci przede wszystkim. Gdy już zapowiadało się na ciekawe choreografie ruchów przy walkach, to obraz był bardzo ciemny i rwany. Oświetlenie błyskami kilku elementów może i dodało dynamiczności, ale też czasami uniemożliwiło mi ocenę tego, co się w ogóle dzieje i kto wygrywa.

3/10 (w tym dodatkowa gwiazdka za Paula)

ocenił(a) film na 4
johnfifa

Może dlatego, że jest średnio zrobiony, fabuła kuleje, a stylistyka sprawia wrażenie wzorowanej na Supernatural, który wypada o niebo lepiej. Brakowało mi tylko by posypali okna i drzwi solą oraz wezwali Winchesterów i Castiela. W sumie Michael się do Castiela nawet nie umywał.

johnfifa

Nic nie mam do twojej oceny lecz sam uważam że film jest głupi, słabe wykonanie beznadziejne efekty taki " Holywoodzki Kicz "

użytkownik usunięty
grig_greg

Dokładnie nic szczególnego