Według mnie film słaby. Irytująca postać żony, której niewiadomo o co chodziło i nie wiadomo czego chciała. Sytuacja związana z domem, nierealna i przesadzona nawet jak na Rosję. Nie twierdzę, że Rosja to ktaj idealny i praworządny, ale to co widać w filmie to istna propaganda. W Rosji to prawda, można wiele rzeczy załatwić pod stołem , ale to co pokazuje ten film jest rozbuchane i przesadzone. Cały ilm jest długawy i nudnawy.
Klavka, naucz się poprawnie oceniać filmy bo piszesz "słaby" (czyli 3 gwiazdki) a oceniasz na 6 gwiazdek czyli "niezły".
Przez takie niechlujne ocenianie większość filmów na FW ma nieadekwatne oceny.
Filmu jeszcze nie oglądałem więc nie oceniam.
Hm.. Dziękuje za zwrocenie mi uwagi. Ja, oceniając filmy bardziej kieruje się punktacją liczbową, niżeli opisową. Stwierdzenie, że film jest slaby wynikało z tego, że po wielu pozytywnych rekomendacjach spodziewałam się czegoś lepszego, dlatego wypadł słabo.. Aczkolwiek całokształt daje mu 6. Film można obejrzeć z angielskimi napisami na strone netdenegnakino.ru
Żyjąc w Rosji od 25 lat, pozwolę sobie nie zgodzić się z Tobą co do nierealności tej historii.
Tak na początek mocna szóstka.
Postać żony rozwinęła sie jednak... - skłonna więc jestem dać nawet osiem.
Spoiler.
Czego właściwie może chcieć żona,żyjąc pod jednym dachem z mężem pochłoniętym walką o "swoje" i będąc udręczoną jakąś dziwaczną komitywą ze swoim pasierbem? Może oczekuje jakiegoś przełomu w życiu,które zaczyna jawić się niczym kierat - bezustanne,mechanicznie powtarzane,niewiele wnoszące do jej życia czynności.