Locke

2013
6,9 56 tys. ocen
6,9 10 1 55765
7,1 47 krytyków
Locke
powrót do forum filmu Locke

Jeszcze nie oglądałem filmu, więc mam pytanie... Czy ma zaskakujące zakończenie?

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) film na 5
McGyverPL

nie ma

McGyverPL

Człowieku musisz jeszcze dotrwać do końca, a to pomimo tego że film jest krótki będzie ciężkie.

ocenił(a) film na 7
McGyverPL

zakończenie ma zaskakujące właśnie
za cholery bym się nie spodziewał.
powodzenia

ocenił(a) film na 7
McGyverPL

Myślałem że zakończenie będzie inne a wyszło taki nijakie ale Hardy zagrał nieźle,film jako całość może być...

ocenił(a) film na 10
McGyverPL

ZIOMUS powiem Tobie ze zakonczenie nie jest zaskakujace ale jednak udowadnia widzom ze filmowy IVAN LOCKE to prawdziwy facet z zasadami ktory nie zostawil na 'LODZIE' kobiety z ktora mial romans... W momencie jak On jechal autostradami do Niej do szpitala Ona rodzila jego dziecko... Final filmu jest taki ze skrecal wlasnie autem w strone SZPITALA w ktorym byla... Smutne jest w tym wszystkim to ze mial jaja i poinformowal zone ze mial kochanke z ktora mial tylko jeden jedyny raz sex a zona go zostawila i nie wybaczyla zdrady... Na domiar zlego stracil prace... SWIETNA ROLA TOMA HARDY BO MALO KTO BY ZAGRAL TO TAK PO MISTRZOWSKU JAK ON!

ocenił(a) film na 6
punisher822_filmweb

Z tym twierdzeniem bym polemizował,dla mnie żadna wymagajaca rola,według mnie każdy aktor(z wyższej półki)chyba by podołał.

ocenił(a) film na 5
McGyverPL

Niestety autor scenariusza zostawia najważniejszą kwestię niedopowiedzianą... do tej pory nie wiem czy udało im się wylać ten beton czy nie :)

ocenił(a) film na 6
rzewski

Dokładnie, największa zajawka filmu czyli BETON pozostała tajemnicą :P :(