PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=498798}

Londyński bulwar

London Boulevard
2010
6,4 32 tys. ocen
6,4 10 1 31943
6,3 13 krytyków
Londyński bulwar
powrót do forum filmu Londyński bulwar

Wybrałam się na ten film z klasą, co nie było mądrym posunięciem ze względu na wychowawczynię. I tak dziękuję Bogu, że nie było z nami pani od religii - ale mniejsza o to.

Jak dla mnie film był trochę przerysowany. To tylko moje (a może także błędne - nigdy nie mieszkałam w dużym mieście, nie spotkałam dresa, nikt nie zagadał do mnie życzliwie prosząc o komórkę, więc nie jestem przyzwyczajona do tego, że facet chodzi zakrwawiony po ulicy i nikt nie zwraca na niego uwagi) zdanie.

Bardzo podobała mi się muzyka. Gra aktorska też była dobra - nie mam zarzutów.
Podobało mi się także zakończenie. Że nie było sielankowego happy end'u.
Oczywiście to nie jest film, w którym można się doszukać 'drugiego dna', jakiejś głębi. Po prostu, jak ktoś ma ochotę oglądnąć kino akcji (bo miłości to tam za dużo nie ma - i dobrze.) i rozerwać się w sobotni wieczór.

Ogólnie oceniam film 6/10. Dałabym 5, ale muzyka mnie zachwyciła.

ocenił(a) film na 7
Shenanigans

Jakieś tam przesłanie jest - gnojków trzeba tępić, nim oni wytępią ciebie. ^_^

użytkownik usunięty
Shenanigans

Skoro juz przy muzyce jestesmy. W filmie zawitalo pare wybitnych brytyjskich utworow co dodalo filmowi smaczku. Polecam

22-20's - Devil In Me
Clash - London Calling
Kasabian - Club Foot

ocenił(a) film na 4

No i dużo piosenek Johna Lennona...

Shenanigans

Mi także bardzo podobała się muzyka i oczywiście gra Keiry ( jak zwykle mnie nie zawiodła ). Film nawet,nawet,choć nie przepadam za tego typu filmami. Jednak bliski przyjaciel mnie namówił do obejrzenia. ;)