PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=498798}

Londyński bulwar

London Boulevard
2010
6,4 32 tys. ocen
6,4 10 1 31943
6,3 13 krytyków
Londyński bulwar
powrót do forum filmu Londyński bulwar

Gdy czytałem krótki opis myślałem ze będzie to coś dobrego, niestety rozczarowanie, przymusiłem się ay obejrzeć do końca. Ani Farell ani Keira nie popisali się w filmie, ona gra jakąs zalęknioną i niespełnioną aktorkę która chowa się przed chamskimi reporterami i do tego jej drugi kolega, aktor który jedyne co umie to palić skręty.. tyle o niej, farell wychodzi z paki spotyka swojego kolesia, który o dziwo uczestniczy w półświatku, nie wiem jakim cudem będąc tak nieporadnym i strachliwym, potem farell ma być zatrudniony w półświatku od którego chce uciec a w międzyczasie poszukuje dwóch wyrostków, ma idealną okazję by jednego z nich zabic i co? wielki twardziel nagle mięknie czy jak?? a zakończenie to kompletne nieporozumienie, farell potrafił zabić gangsterów z krwi i kości, a obrywa nożemod tych 2 wyrostków.. poprostu żal.. nie znam wprawdzie książki na której opiera się film, ale dla mnie jest on porażką ocena filmu.. myślę że 4,5/10 będzie dość sprawiedliwą oceną, ale z powodu niemożliwości dania takiej noty stawiam 5/10 .. więcej do tego filmu nie wrócę.. i nie polecam też innym.