PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=217281}

Mój mały kucyk

My Little Pony: The Movie
1986
7,1 1,6 tys. ocen
7,1 10 1 1596
Mój mały kucyk
powrót do forum filmu Mój mały kucyk

pomocy..

ocenił(a) film na 9

czy ktos wie jak i gdzie zdobyc ta baje?? chcialabym by moja 7-letnia siostra obejrzala.. niestety - nigdzie nie moge znalezc ;( wszedzie tylko te nowe - a mnie chodzi konkretnie o ta.. pomocy..

dzuljet

http://peb.pl/filmy-animowane/293610-rapidshare-m-j-ma-y-kucyk.html tutaj możesz ściągnąć w częściach z rapidshare :)

ocenił(a) film na 8
vanessa_4

hmm a po polsku ktos ma albo mozna kupic?
jak sie nazywal ten konik glowny w bajce co ze Spike uciekl? nie moge uslyszec w bajce :( pomozcie

malaMi

to ,,mała kropelka''

ocenił(a) film na 8
vanessa_4

kurcze sciagnelam pierwsza czesc probuje wypakowac i blad wyskakuje
prosze niech ktos odezwie sie jak ma ta bajke i moglby przegrac mi ja i wyslac plizzz

malaMi

hej, ale tam trzeba placic za sciaganie, tak?

użytkownik usunięty
07kluska

A czy ktoś pamięta bajkę o małych kucykach w której były jakieś magiczne strusie? Jeden młody i stary. Potrafiły się przemieniać. Jeden był gdzieś uwięziony pod wodą. Pamiętam też, że w jakiejs części małych kucyków był ogromny pająk i jakiś dziadek co czarował domy...hmm... wszystko pamiętam jak przez mgłę. Będę wdzięczna za pomoc.

A może pamiętacie bajkę z kilkoma kolorowymi psami (chyba pudlami), każdy miał swój kolor-żółty, zielony itp... Pamiętam tylko scenę, jak przechodziły przez jakieś magiczne drzwi... Bardzo chciałabym poznać tytuł:(

Martine

na torrentach jest dostepna ta wersja kucyków:)

ocenił(a) film na 9
mrowka_8

a można gdzieś dostać wersję bez dubbingu??Miałam kiedys na VHS z lektorem i jakoś nie mogę się do dubbingu przekonać:)

inka83

wiem, że trochę spóźniona odpowiedź, ale można niektóre części znaleźć na chomiczku :) też uwielbiam tego lektora :D

ocenił(a) film na 9
masquerade__

spoko:) dzięki!

inka83

też mialam na VHS - pewno jeszcze gdzies mam.. dobrze sie ogladalo. Dubbingu równiez nie znoszę, psuje klimat lub nadaje klimatu zupelnie z d...y ;) Wole slyszec oryginalne angielskie glosy i wiedziec jakie dopasowano oryginalnie, a nie jakies wymyslne - dla kazdej postaci inne. Phi ;)

ocenił(a) film na 6

niestety, nie pamiętam dokładnie, wiem, o który odcinek chodzi. zdaje się, że to był "Nawidzony dom" czy "duch" - ten ze "strusiami" :)

ocenił(a) film na 10
malaMi

bo trzeba ściągnąć wszystkie i jak zaczniesz rozpakowywać cz1 to automatycznie wszystkie pójdą