PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10021334}

Mężczyzna imieniem Otto

A Man Called Otto
2022
7,4 68 tys. ocen
7,4 10 1 67711
6,0 18 krytyków
Mężczyzna imieniem Otto
powrót do forum filmu Mężczyzna imieniem Otto

Wspaniały, wzruszający film, polecam! Niestety zawiera wklejone bez istotnego podłoża elementy propagandy LGBT.

ocenił(a) film na 10
tomekNeRa

A gdzie tam znalazłeś na siłę wciśnięty wątek LGBT. Tam nie było ani jednego geja.

ocenił(a) film na 8
prowrocek

Około 1h:02m rozwoziciel gazet czy ulotek na rowerze mówi facetowi spotkanemu pierwszy raz w życiu że jest trans

ocenił(a) film na 10
tomekNeRa

Wiem. Film oglądałem, ale gdzie tam geje? Trans czy nie trans. Głównemu bohaterowi opowiedziała, że ojciec wyrzucił ją z domu, ponieważ wybrała życie jako mężczyzna, ale główny bohater powiedział krótko, co o tym myśli.

ocenił(a) film na 5
prowrocek

Każdy normalny ojciec wyrzuca z domu dewiację a w tym filmie nazwali go idiotą. Nie nie jest idiota. Wysłał dziecku wiadomość a bohater zamiast mu powiedzieć wróć do domu przeproś ojca i ogarnij się to go wspiera.
I oczywiście ten wątek kompletnie nic nie wniósł do filmu. Wciśnięty na siłę.

ocenił(a) film na 10
antyrzepson

Znaczy, że nieuważnie oglądałeś film. Wnosi do filmu bardzo wiele. Ten chłopak, którego ojciec wyrzucił, powiedział wyraźnie, że w szkole wszyscy go dyskryminowali, poza zmarłą żoną Otta.

ocenił(a) film na 8
antyrzepson

Zachowujesz się jak Otto na początku filmu. Żyj i daj żyć

ocenił(a) film na 7
antyrzepson

powinieneś udać się do psychologa i w ogóle się nie rozmnażać. szkoda potencjalnego dziecka, bo dobrym ojcem to ty nigdy nie będziesz, żałosny człowiecze

ocenił(a) film na 9
tomekNeRa

Otto trafnie określił ludzi mających z tym problem.

ocenił(a) film na 9
tomekNeRa

obejrzyj proszę film jeszcze raz, bo nie o to chodziło... :-) zdrówka życzę!

tomekNeRa

wciśnięty na siłę to jest twój komentarz, bardzo ładny wątek z Malcolmem, jak zresztą cały film, przestańmy być dla siebie okropni, nie bądź idiotą:)

ocenił(a) film na 7
Ellie2211

Ja się z nim zgadzam. To było mocno na siłę wrzucone. Akurat znam temat i niestety coraz częściej są takie wątki, co tak naprawdę uprzykrza życie osobom trans, bo to istna propaganda.

tomekNeRa

A książkę czytał? Bo jak nie czytał to nie wiem po co ten komentarz, a jak czytał to niech jeszcze raz przeczyta.

ocenił(a) film na 7
tomekNeRa

100% zgody, propaganda Netfliksowska.

ocenił(a) film na 6
tomekNeRa

A ten komentarz jest dowodem na to, że wątki LGBT są potrzebne - bo niektórych trzeba wciąż edukować...