Wspaniały, wzruszający film, polecam! Niestety zawiera wklejone bez istotnego podłoża elementy propagandy LGBT.
A gdzie tam znalazłeś na siłę wciśnięty wątek LGBT. Tam nie było ani jednego geja.
Około 1h:02m rozwoziciel gazet czy ulotek na rowerze mówi facetowi spotkanemu pierwszy raz w życiu że jest trans
Wiem. Film oglądałem, ale gdzie tam geje? Trans czy nie trans. Głównemu bohaterowi opowiedziała, że ojciec wyrzucił ją z domu, ponieważ wybrała życie jako mężczyzna, ale główny bohater powiedział krótko, co o tym myśli.
Każdy normalny ojciec wyrzuca z domu dewiację a w tym filmie nazwali go idiotą. Nie nie jest idiota. Wysłał dziecku wiadomość a bohater zamiast mu powiedzieć wróć do domu przeproś ojca i ogarnij się to go wspiera.
I oczywiście ten wątek kompletnie nic nie wniósł do filmu. Wciśnięty na siłę.
Znaczy, że nieuważnie oglądałeś film. Wnosi do filmu bardzo wiele. Ten chłopak, którego ojciec wyrzucił, powiedział wyraźnie, że w szkole wszyscy go dyskryminowali, poza zmarłą żoną Otta.
powinieneś udać się do psychologa i w ogóle się nie rozmnażać. szkoda potencjalnego dziecka, bo dobrym ojcem to ty nigdy nie będziesz, żałosny człowiecze
wciśnięty na siłę to jest twój komentarz, bardzo ładny wątek z Malcolmem, jak zresztą cały film, przestańmy być dla siebie okropni, nie bądź idiotą:)
Ja się z nim zgadzam. To było mocno na siłę wrzucone. Akurat znam temat i niestety coraz częściej są takie wątki, co tak naprawdę uprzykrza życie osobom trans, bo to istna propaganda.
A książkę czytał? Bo jak nie czytał to nie wiem po co ten komentarz, a jak czytał to niech jeszcze raz przeczyta.