PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=625896}
6,0 100 tys. ocen
6,0 10 1 99741
5,7 34 krytyków
Magic Mike
powrót do forum filmu Magic Mike

Strata czasu i pieniędzy. Zdecydowanie się zawiodłam, brak fabuły, choc obsada i zwiastun są obiecujące. Zdecydowanie jestem na NIE

magdalenka92

nawet męskie klaty nie zaspokoiły moich potrzeb związanych z samym filmem ... także AMEN jeśli chodzi o twoją wypowiedź

Olutkers

Poszlam na ten film z czystej ciekawości, nie kręci mnie męski strip, bardziej ciekawilo mnie polączenie tych wszystkich aktorów w jednym filmie. Juz pierwsze 15 min mnie zalamalo. O ile sposób w jaki kręcono film byl nawet interesujący, to dialogi przyprawily mnie o ciarki zażenowania. Początkowo prawie zamykalam oczy przy scenach tańca w klubie, bo facet w stringach razi mnie w oczy, ale z biegiem czasu zaczelam je nawet doceniac - nie musialam wtedy sluchac tych debilnych rozmow. Oprócz tego jw zostalo wspomniane brak fabuly. Wyszlam z kina i nie potrafilam przetrawic tego co zostalo mi srzedane. Osobom, które liczą na coś więcej, baaaaardzo NIE POLECAM. Jednak jeśli ktoś lubi męski striptiz, to może zobaczyc ten film dla 6-7 występów, bo obsada nie zostala wybrana przypadkowo,nie liczcie jednak na nic więcej prócz tego, że jest na kim oko zawiesic.