Matrix

The Matrix
1999
7,6 859 tys. ocen
7,6 10 1 858803
8,0 76 krytyków
Matrix
powrót do forum filmu Matrix

Długa historia

ocenił(a) film na 10

czy powinny powstac kolejne cześci?? tzn pierwsza która tlumaczy jak powstąl matrix i konczaca co dalej po wojnie??

ocenił(a) film na 10
harris

heh marzenia... pewnie że by sie przydała,np: tak jak napisałaś preqel chociaż tak naprawdę był pokazany początek w animatrixie....niby zostawili furtkę na kontynuację,dzieciak się pyta wyroczni czy zobaczymy jeszcze neo,na co ona że ma przeczucie że tak...

ocenił(a) film na 10
harris

Żadnych kolejnych części "Matrixa"! 2 i 3 to chłam! Pierwsza genialna oglądałam ponad 30 razy, ale 2 i 3 zbędne i bez pomysłu, rujnują całą magię. Moim zdaniem.

ocenił(a) film na 1
Dzoanka

2 i 3 jak najbardziej są potrzebne. tylko jak większość następne części postrzegasz jako część pierwszą opowiadającą dalsze wydarzenia a z góry było wiadomo że będzie inaczej po końcowce jedynki. Wygibasy neo zapowiadały co będzie dalej. Jednak w tym wypadku: 1. narodzenie 2. życie 3. śmierć, trylogia wychodzi znakomicie.

Mam takie wrażenie ponieważ obejrzałem 3 części po sobie bez przerwy więc proszę mnie nie bić.

ocenił(a) film na 10
harris

Żadnych dalszych ciągów czy "matriksów-początek". To, co jest, to i tak aż za dużo.

ocenił(a) film na 10
harris

moze i nie przyslowie mowi ze co za duzo to nie zdrowo ale zobaczymy...